pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Skaniai Kepta Pangasijų Filė: Receptai ir Patarimai

Skaniai Kepta Pangasijų Filė: Receptai ir Patarimai

Labai Skanūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Labai Skanūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Imbiero Virimo Būdai: Nuo Uogienės Iki Sveikatinimo Kokteilių

Imbiero Virimo Būdai: Nuo Uogienės Iki Sveikatinimo Kokteilių

Žuvies filiavimo peilis: patarimai, kaip lengvai atskirti filė nuo kaulų

Žuvies filiavimo peilis: patarimai, kaip lengvai atskirti filė nuo kaulų

Kaip kepti purų ir skanų omletą: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip kepti purų ir skanų omletą: žingsnis po žingsnio receptas

Skaniausi Saldainiai: Atsiliepimai ir Nostalgiški Prisiminimai

Skaniausi Saldainiai: Atsiliepimai ir Nostalgiški Prisiminimai

Buivydiškių kaimo mėsos gaminių istorija ir tradicijos

Buivydiškių kaimo mėsos gaminių istorija ir tradicijos

Receptai su Obuoliais: Nuo Pyragų Iki Salotų

Receptai su Obuoliais: Nuo Pyragų Iki Salotų

Kaip Pasigaminti Greitą Vištienos Karį?

For garnish you can choose rice with raisins and onions cook desired amount of rice, wash them with cold water, soak the raisins for about 20-30 minutes in warm water, fry chopped onion in some oil, add soaked raisins and fry together for another 5-10 minutes, then mix with rice.

Kaip Pasigaminti Greitą Vištienos Karį?

Kepti kaštonai: receptas ir patarimai

Kepti kaštonai: receptas ir patarimai

Topinambų Auginimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Topinambų Auginimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Mitybos Patarimai Sutrikus Virškinimui

Mitybos Patarimai Sutrikus Virškinimui

Alaus Stalo Užkandžiai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Alaus Stalo Užkandžiai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Kaip padėti viščiukams išsiristi iš kiaušinių: išsamus vadovas

Kaip padėti viščiukams išsiristi iš kiaušinių: išsamus vadovas

Kaip pasigaminti guminukus namuose: paprastas receptas

Kaip pasigaminti guminukus namuose: paprastas receptas

Skaniausias obuolių pyragas su šokolado gabalėliais: receptas

Skaniausias obuolių pyragas su šokolado gabalėliais: receptas

Kakė Makė ir jos receptai: smagios ir sveikos patirtys virtuvėje

Kakė Makė ir jos receptai: smagios ir sveikos patirtys virtuvėje

Mitybos rekomendacijos sergant širdies ir kraujagyslių ligomis

Mitybos rekomendacijos sergant širdies ir kraujagyslių ligomis