pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Salotos su rūkyta vištiena ir apelsinais: nepamirštamas skonis jūsų šventiniam stalui

Salotos su rūkyta vištiena ir apelsinais: nepamirštamas skonis jūsų šventiniam stalui

Sirų Duona: Pavadinimai, Rūšys ir Receptai (Pita, Khubz)

Sirų Duona: Pavadinimai, Rūšys ir Receptai (Pita, Khubz)

Tailandietiška sriuba Vilniaus receptas

Tailandietiška sriuba Vilniaus receptas

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Vienkartinės Aliuminio Kepimo Formos: Kur Įsigyti ir Kaip Naudoti

Vienkartinės Aliuminio Kepimo Formos: Kur Įsigyti ir Kaip Naudoti

Maskarponės Desertai Stiklinėse: Lengvi ir Greiti Receptai

Maskarponės Desertai Stiklinėse: Lengvi ir Greiti Receptai

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Upėtakio Kepimo Laikas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Upėtakio Kepimo Laikas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Rafinuoto palmių aliejaus gamyba ir poveikis

Rafinuoto palmių aliejaus gamyba ir poveikis

Dilgėlių Arbatos Nauda Spuogams

Dilgėlių Arbatos Nauda Spuogams

Raugintų agurkų dieta: nauda, rizika ir receptai

Raugintų agurkų dieta: nauda, rizika ir receptai

Balta Duona: Kalorijų Skaičius ir Poveikis Mitybai

Balta Duona: Kalorijų Skaičius ir Poveikis Mitybai

Mėsos fasavimo įrangos tipai

Mėsos fasavimo įrangos tipai

Teresės mėsos gaminiai: ką verta paragauti Kazlų Rūdoje

Teresės mėsos gaminiai: ką verta paragauti Kazlų Rūdoje

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Marinuoti žiediniai kopūstai žiemai

Marinuoti žiediniai kopūstai žiemai

Alvydo Unikausko dietos paslaptys: kaip maitintis sveikai ir atsinaujinti kepenims

Alvydo Unikausko dietos paslaptys: kaip maitintis sveikai ir atsinaujinti kepenims