Sprandinės kepsnys orkaitėje - minkštutis ir sultingas
Autorius apie receptą: Tai mėgstamiausias mūsų šeimos būdas kepti sprandinę. Tiekiame kaip karštą patiekalą su orkaitėje keptomis bulvytėmis, o atvėsintą tiekiame kaip užkandį su krienų Tai mėgstamiausias mūsų šeimos būdas kepti sprandinę. Tiekiame kaip karštą patiekalą su orkaitėje keptomis bulvytėmis, o atvėsintą tiekiame kaip užkandį su krienų padažu! (. daugiau) (. mažiau) Veronika
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 6Kiaulienos sprandines kepsniai receptai
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Orkaitėje kepti sprandinės kepsniai
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Sudėkite susmulkintas bulves į dubenį ir sumaišykite su 1 šaukštu rapsų aliejumi ir bulvių prieskoniais.
Supilkite bulves į kepimo indą ir tolygiai paskirstykite, kepkite orkaitėje, kol jos suminkštės ir gražiai apskrus (apie 30 min).
Apibarstykite kepsnius mėsos prieskoniais.Įkaitinkite 1 šaukštą rapsų aliejų didelėje keptuvėje.Sudėkite kepsnius į keptuvę ir kepkite, kol pradės ruduoti, apie 2 min. kiekvieną pusę.Sudėkite kepsnius į karščiui atsparų indą ir baikite kepti orkaitėje apie 8 minutes.Sudėkite visus padažo ingredientus į virtuvinį kombainą ir sumaišykite. Laikykite šaldytuve tol, kol reikės patiekti.
Patiekite kartu su pomidorų salotomis.Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.AUTORIUS: Santa MariaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Krevetės toskanietiškame grietinėlės padažePati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojamaMakaronai su malta mėsa ir sūriuSkanieji balandėliai pagal NeringąKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!
Sprandinės kepsnys
Gaminame . Sprandinės kepsnys
Į nedidelį indą supilame džiuvesėlius, sudedame garstyčias, druską, pipirus. Įpilame aliejaus ir gerai išmaišome. Turėtų gautis tirštoka, lengvai tepama košelė. Jei gavosi per kieta - įpilame dar aliejaus, jei išėjo per skysta - įberiame dar šiek tiek džiuvesėlių. Gauta košele iš visų pusių aptepame kiaulienos sprandinės gabalą. Apteptą sprandinės gabalą dedame į sandarų indą, pridengiame, kad neapdžiūtu ir paliekame šaldytuve 24 val. Į kepimo skardą įpilame truputį aliejaus, dedame kiaulienos sprandinės gabalą.
Sprandinės kepsnį kepame orkaitėje 230 laipsnių temperatūroje apie 2 val. Kad kiaulienos sprandinės kepsnys neapdegtų, sprandinės kepsnio viršų galima lengvai pridengti kepimo folija.
Kiaulienos sprandinės kepsnys skanu su bruknių padažu, džiovintų grybų padažu. Skanaus.Panašūs receptai
Troškinta mėsa su grybais
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Faršu įdarytos bulvės
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
