pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas keptas sūris: prieskoniai, receptai ir patiekimas

Tobulas keptas sūris: prieskoniai, receptai ir patiekimas

Vištienos Krūtinėlė su Makaronais ir Sūriu - Skanių Receptų Gidas

Suverskite vištieną su pomidorais, supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, viską išmaišykite ir šiek tiek pakaitinkite, kol viskas ims burbuliuoti, suberkite krapus bei paskutinį kartą išmaišykite.

Vištienos Krūtinėlė su Makaronais ir Sūriu - Skanių Receptų Gidas

Vištienos Marinavimas Teriyaki Padažu: Receptai ir Patarimai

Vištienos Marinavimas Teriyaki Padažu: Receptai ir Patarimai

Obuolių pyragas su aliejumi: paprastas ir drėgnas desertas

Obuolių pyragas su aliejumi: paprastas ir drėgnas desertas

Ropių Patiekalai: Nuo Senovės Iki Šių Dienų

Ropių Patiekalai: Nuo Senovės Iki Šių Dienų

Tortilijų traškučiai su sūriu: Lengvas receptas namuose

Tortilijų traškučiai su sūriu: Lengvas receptas namuose

Arbatos pertraukėlės pasimatymas rugpjūčio 9 d.

Arbatos pertraukėlės pasimatymas rugpjūčio 9 d.

Apverstas Karamelinis Obuolių Pyrago Receptas

Apverstas Karamelinis Obuolių Pyrago Receptas

Moliūgų Sėklų Aliejus: Juodasis Auksas Jūsų Plaukams ir Sveikatai

Moliūgų Sėklų Aliejus: Juodasis Auksas Jūsų Plaukams ir Sveikatai

Tobulai Iškepta Žuvies Filė: Paprasti Kepimo Būdai

Tobulai Iškepta Žuvies Filė: Paprasti Kepimo Būdai

Sveikuoliško morkų pyrago receptai

Sveikuoliško morkų pyrago receptai

Tortilijų traškučiai su sūriu: Lengvas receptas namuose

Tortilijų traškučiai su sūriu: Lengvas receptas namuose

Valgymo Tradicijos Skirtingose Šalyse

Valgymo Tradicijos Skirtingose Šalyse

Užkandžiai su kiaušiniais ir šprotais: receptai

Užkandžiai su kiaušiniais ir šprotais: receptai

Paprastas ir Skanus Pyragas su Kakava: Receptas Jūsų Namams

Paprastas ir Skanus Pyragas su Kakava: Receptas Jūsų Namams

Kavos Tirščiai: Ar Verta Valgyti ir Kaip Naudoti?

Kavos Tirščiai: Ar Verta Valgyti ir Kaip Naudoti?

Drenuojantis gelis kojų patinimui mažinti: sudėtis ir poveikis

Drenuojantis gelis kojų patinimui mažinti: sudėtis ir poveikis

Migdolų aliejaus nauda: odai ir plaukams

Migdolų aliejaus nauda: odai ir plaukams

Vištienos Gabaliukai: Marinato Receptai, Kad Mėsa Būtų Minkšta ir Sultinga

Vištienos Gabaliukai: Marinato Receptai, Kad Mėsa Būtų Minkšta ir Sultinga

Kaip Kepti Doradą Keptuvėje: Greitas Būdas Paruošti Tobulą Žuvį

Kaip Kepti Doradą Keptuvėje: Greitas Būdas Paruošti Tobulą Žuvį