
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Ilgo virimo metu didelė kauluose esanti kolageno bei mineralų dalis patenka į sultinį, virimo pabaigoje ant kaulų nelieka kremzlių, jie tampa trapūs, sutrupantys lengvai paspaudus tarp pirštų.
Paruošimas 20 min Gaminimas 15 min Porcijos 4 Jautiena su daržovėmis kiniškai tai puikus pasirinkimas azijietiškų patiekalų mėgėjams, kurie vertina maistą, pripildytą skonių ir įvairių tekstūrų.