pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Duonos Mišrainės Receptas: Nostalgiškas Skonis Jūsų Stalui

Duonos Mišrainės Receptas: Nostalgiškas Skonis Jūsų Stalui

Gardūs patiekalai su mėsa orkaitėje: receptų rinkinys

Gardūs patiekalai su mėsa orkaitėje: receptų rinkinys

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Lašišos Kotletai: Receptai ir Garnyrai

Lašišos Kotletai: Receptai ir Garnyrai

Trikampiai sumuštiniai: kūrybiški užkandžiai kiekvienai progai

Trikampiai sumuštiniai: kūrybiški užkandžiai kiekvienai progai

Marinuoti Jalapenai: Lengvai Pasigaminamas Aštrus Priedas

Marinuoti Jalapenai: Lengvai Pasigaminamas Aštrus Priedas

Raugintų kopūstų troškinys su rūkytomis dešrelėmis: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų troškinys su rūkytomis dešrelėmis: tradicinis receptas

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Ką Valgyti, Kai Norisi Valgyti Po Pietų: Subalansuota Mityba Energijai Ir Gerai Savijautai

Ką Valgyti, Kai Norisi Valgyti Po Pietų: Subalansuota Mityba Energijai Ir Gerai Savijautai

Lietuviškas Karbonadas: Tradicinis Receptas

Lietuviškas Karbonadas: Tradicinis Receptas

Naminiai makaronai: receptai ir gamybos paslaptys

Naminiai makaronai: receptai ir gamybos paslaptys

Rankų Drebėjimas: Priežastys ir Gydymo Būdai

Rankų Drebėjimas: Priežastys ir Gydymo Būdai

Sausainių dekoravimo ant pagaliukų receptai

Sausainių dekoravimo ant pagaliukų receptai

Makaronų apkepas su kalakutienos faršu ir cukinija

Makaronų apkepas su kalakutienos faršu ir cukinija

Dienos Pietūs Lietuvoje: Kainos, Įpročiai ir Maitinimo Sektoriaus Apibrėžimas

Dienos Pietūs Lietuvoje: Kainos, Įpročiai ir Maitinimo Sektoriaus Apibrėžimas

Riešutų duona "Spektaklis": gardus kepinys jūsų stalui

Riešutų duona "Spektaklis": gardus kepinys jūsų stalui

Maloniųjų pelargonijų eterinio aliejaus nauda

Maloniųjų pelargonijų eterinio aliejaus nauda