
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Mano virtuvėje-nuolatinis judėjimo procesas kuriu, buriu ir tobulinu O šiandien ir dalinuosi su visais neabejingais virtuvei ir tam nenumaldomam norui paragauti kažko skanaus ir išbandyti kažką naujo Ar pas jus jau tarška kilnojami puodai ir čirška kepami, skrudinami ar verdami produktai.
Pavyzdžiui, man labai patinka gaminti tokius ruošinius, kai turiu papildomo laiko, stengiuosi išvirti ką nors skanaus atsargai, kad vėliau nesvarstyti, ką gaminti, jei turite tik pusvalandį.