
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Šiek tiek apie daržoves šiame patiekale Jeigu neturite moliūgo, tai galima dėti saldžiąją bulvę, sutarkuotą morką arba cukiniją, tik rekomenduočiau lengvai patroškinti, nes morkai reikia virti kiek ilgiau nei mėsai, o va moliūgas išverda itin greitai.
Kad išvengtumėte netikėtumų gaminant tešlą, taip pat rekomenduoju paskaityti apie tai, ką aš asmeniškai atradau, kol išmokau gaminti tobulą lietinių tešlą Patarimai.