pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skoniausių Mėsos Patiekalų Gidas - Ką Būtinai Turite Išbandyti!

Šis desertas galės nustebinti jūsų svečius. Neįprastas ir skanus tortas „Švelnumas”

Bulvyčių "picos"

Na picų mėgėjai, ar sugebėsite atsispirti šioms gardžioms bulvytėms, kurios ne tik savo išvaizda, bet ir skoniu primena picą? Mes nesugebėjome. Tokios maloniai traškios ir apkepusios, tiesiog tobulo skonio ir tekstūros. Užtikriname, kad tai taps vienas skaniausių užkandžių penktadienio ar savaitgalio vakarais. Šiam receptui įkvėpimą radome HungryHappens.net tinklaraštyje.

Nuotrauka Ⓒ LaMaistas.lt

Traškios kopūstų salotos su žirneliais ir kukurūzais

Traškios, sočios, pavasariškai gaivios ir gardžios salotos su gaiviu jogurtiniu padažu puikiai tiks kaip garnyras prie mėgstamų mėsos patiekalų, troškinių ar kitų patiekalų. Labai paprastas paruošimas ir neįmantrūs ingredientai, tad puikiai tinka, kai norisi greitai ir paprastai, bet skaniai. O jei norite sočiau, į salotas tinka įpjaustyti virtos, keptos ar rūkytos vištienos krūtinėlės arba kumpio.

Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Receptai pagal kategoriją:

Mėsa švelni ir sultinga, grybai išlaiko savo skonį, o sūris suteikia patiekalui kreminės tekstūros. Gero.

23
Sau
Visą kalną iškepiau per 15 minučių! Pats skaniausias belyash receptas, kurį žinau! Paslaptis yra įdaroje

Dalinuosi labai minkštos ir purios baltos tešlos receptu. Gaminu mėsos įdarą. Gauti baltymai yra labai.

23
Sau
Gaminu kas antrą dieną: paprastas receptas iš restorano per 30 minučių Naujųjų metų stalui

Švelnūs ir sultingi mėsos užkandžiai šventiniam stalui. Visiškai nieko neišleisite, bet gausite patrauklų ir sotų.

23
Sau
Į faršą įberkite šiek tiek manų kruopų ir apkepkite kotletus. Pačios manų kruopos nesijaučia, bet dabar kotletai nekrenta ir yra sultingesni nei įprastai

Iš paprastos maltos mėsos paruošti sultingus kotletus yra gana sunku, net iš keptuvės jie dažniausiai.

23
Sau
Nepatikėsite, bet mano vyras šias vištienos blauzdeles mėgsta labiau nei kebabus: aš jas kepu keptuvėje su slaptu padažu

Labai skanus receptas kojoms pomidorų padaže. Visi bus patenkinti ir paprašys daugiau. Būtinai išbandykite. Reikalingi.

23
Sau
Jie akimirksniu nušlavė nuo stalo, net nespėjau išbandyti: greitas užkandis keptuvėje. Na, labai skanu ir nesunku paruošti.

Norėdami paruošti šį skanų produktą, jums reikia tik kelių paprastų ingredientų. Tai taps jūsų firminiu.

23
Sau
Gavėnios „Grikių kopūstų suktinukai“: skonis kaip Mėsa!

Įdaryti kopūstų suktinukai su grikių įdaru yra puikus pasirinkimas gavėnios patiekalui. Jo sodrus skonis nustebins.

23
Sau

Patiekalo paruošimo receptas vadinamas „Gomeliu“. Klasikiniai kotletai padengiami specialia danga ir paverčiami šventiniu skanėstu. Jis.

Mėsos kukuliai grietinėlės ir špinatų padaže

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba – maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais. Skaičiuodami dienas iki vasaros, į meniu įtraukite daugiau žalių daržovių: šviežių špinatų lapelių, žaliųjų žirnelių. Pakepinkite šlakelyje aliejaus, užliekite grietinėle ir sultiniu, pagardinkite čederio sūriu, galiausiai – orkaitėje keptus sultingus kukuliukus paskandinkite šiame padaže, patroškinkite porą minučių. Patiekite nedelsiant, nes tiesiai nuo viryklės nukelti tokio tipo patiekalai patys gardžiausi – kol šilti, sultingi, švelnūs ir aromatingi. Išbandykite, labai gardu!

Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Miltus sumaišykite su apelsinų sultimis. Skanus pyragas vakarėliui ar vakarinei arbatėlei.

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.