pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Beatos Žuvies Kotletai - Skanių ir Sveikų Patarimų Vadovas

Žuvies kotletai

Daug kam net mintis apie žuvies kotletus primena nelabai kokius kvapus virtuvėje:) Kiti dar pamena ir tuos laikus, kai į tuos kotletus keliaudavo abėjotino šviežumo ingredientai, o jei jau dvoks visa virtuvė, tai koks skirtumas nuo ko?:)

Šie, žinokit, kitokie. Sultingi ir minkšti viduje, itin traškūs išorėje, ir jokio įkyraus kvapo! Žinoma, rašau čia savo įspūdžius, nes kotletams naojau kokybišką menkės filė. Buvau nusipirkusi jos šaldytos, tad per porą valandų ji atitirpo, dar turėjau iš vakaro virtų bulvių, tad lengvą vakarienę paruošti buvo gana paprasta ir greita.

Jums turbūt jau kirba klausimas kur ta paslaptis, kodėl teigiu, kad šie kotletai neturi įkyraus žuvies kvapo? Paslaptis tame, kad žuvis kotletams pirmiausia išverdama garuose! Per kelias minutes ji tampa sultinga ir minkšta (šiukštu nepervirkit, nes su laiku ji tik kietės!), tada ją nors ir rankomis galima sutrupinti į masę kotletams. Jei netingit, galit ir sumalti. Arba sukapoti peiliu. Tiks viskas:)

Aš savo žuvies kotletus patiekiau su kalafiorų koše ir raugintais agurkais. Man skonis ypatingai gerai suderėjo:)

clock clock icon

cutlery cutlery icon

folder folder icon

instagram instagram icon

pinterest pinterest icon

print print icon

squares squares icon

heart heart icon

heart solid heart solid icon

Beatos zuvies kotletai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “beatos virtuve zuvies kotletai” rasta receptų 1000Žuvies kotletukai - minkšti ir purūsŽuvies kotletai

Didžiuojuosi ir kviečiu išbandyti: sėklų mišiniai laimingam pilvui

Blogas

Be galo be krašto džiaugiuosi ir didžiuojuosi! Štai ir jis – naujas nuostabus produktas, kurio gimimas truko nei daug, nei mažai – kokius du ar.

Reklama41003

Instrukcijos

  1. Žuvį išvirkite garuose (galite panaudoti ir anksčiau pagamintą ir nesuvalgytą žuvį). Virkite vos kelias minutes, tik kol žuvis pakeis spalvą, išliks labai minkšta ir trapi. Išimkite visus kaulus, jei žuvis su oda, nuluipkite odą ir išmeskite. Garuose virtą žuvį pirštais sutrupinkite, arba sumalkite (galite su kitais ingredientais) arba sukapokite peiliu.
  2. Bulves išvirkite iki minkštumo ir sutrinkite grūstuve. Galite panaudoti ir jau turimas. likusias nesuvalgytas virtas bulves, galite bulves sumalti kartu su žuvimi.
  3. Svogūnus trumpai apkepinkite šlakelyje aliejaus, tik kol jie suminkštės ir taps permatomi.
  4. Dubenyje sumaišykite žuvį, trintas bulves, apkepintus svogūnus, kiaušinį, suberkite smulkiai sukapotus žalumynus, įberkite druskos ir pipirų. Sumaišykite visą masę, ji turi būti gana šlapia. Įdėkite truputį miltų (arba manų), jei manote, kad masė pernelyg minkšta, bus sunku ją formuoti. Kuo daugiau dėsite miltų, tuo kotletai bus kietesni, tad nepadauginkite.
  5. Šlapiomis rankomis formuokite iš šios masės kotletukus. Į gilesnę lėkštę įberkite džiūvėsių ir gausiai išvoliokite džiūvėsiuose kotletukus iš visų pusių. Kepkite ant vidutinės ugnies, gilesnėje keptuvėje, su pakankamai įkaitinto aliejaus, kad kotletukai gražiai apskrustų iš visų pusių.
  6. Patiekite su bulvių koše (aš tiekiau su kalafiorų koše) ir su raugintais agurkėliais, čia tiks ir krienų padažas, ir tartar padažas, ką mėgstate labiausiai:)
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Gaminimo laikas: 20 min
  • Kategorija: Main Dish
  • Virtuvė: Lietuvos

Labas, Aš esu Beata.

Labas, aš esu Beata ir aš labai myliu gyvenimą. Myliu tai, ką darau kasdien: kalbu apie maistą ir pozityvų gyvenimą. Esu jau dešimties kulinarinių knygų autorė, TV laidų vedėja ir tiesiog džiaugsmingo gyvenimo transliuotoja. Esu baigusi žurnalistikos ir kulinarijos mokslus, bet toliau kasdien mokausi naujų dalykų ir, svarbiausia, kaip būti geru žmogum sau ir pasauliui. Mano blogas yra mano pamatas, aš čia pradėjau mokytis rašyti apie maistą. Man svarbu mano ir jūsų geras gyvenimas, maistas, namai, gera savijauta, draugystė, šeima ir nauji atradimai.

Varškės ir sėklų duona

Belickų šeimos tortas „Medutis"

Pupelių sriuba su kopūstais

Moliūgų pyragas su medaus kremu

Jautienos kukuliai su rikota daržovių padaže

Latviškas mielinės tešlos obuolių pyragas