pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gardi Lydekos Žuvienė: Tradicinis Receptas

Gardi Lydekos Žuvienė: Tradicinis Receptas

Tobulas varškės pyragas su kondensuotu pienu

Tobulas varškės pyragas su kondensuotu pienu

Naminė Tikka Masala: paprastas ir skanus receptas

Naminė Tikka Masala: paprastas ir skanus receptas

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai

Iš abiejų pabarstome šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais tuo tarpu druską dėsim, kai mėsa jau keps keptuvėje druska ištraukia skysčius, geriau kad jų daugiau pasiliktų mėsoje, todėl sūdome paskutinę minutę.

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai

Kodėl Mitybos Grandinės Pradedamos Nuo Augalų: Paaiškinimas

Kodėl Mitybos Grandinės Pradedamos Nuo Augalų: Paaiškinimas

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Skanios Variacijos

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Skanios Variacijos

Naminiai čeburekai su mėsa - skoningas tradicijos skonis

Tik dar savo nuožiūra į tešlą dėjau šiek tiek druskos, o vandenuką į tešlą pyliau ne šiltą, o karštą, tik užvirusį taip pat darau gaminant naminius koldūnus.

Naminiai čeburekai su mėsa - skoningas tradicijos skonis

Cukinijų ir Morkų Troškinys: Lengvas Receptas

Cukinijų ir Morkų Troškinys: Lengvas Receptas

Žalios Demės Jautienos Kumpis: Pavojai ir Mitybos Ypatumai Atsižvelgiant į Kraujo Grupes

Žalios Demės Jautienos Kumpis: Pavojai ir Mitybos Ypatumai Atsižvelgiant į Kraujo Grupes

Pharma Oil Levandų Eterinio Aliejaus Naudojimas

Pharma Oil Levandų Eterinio Aliejaus Naudojimas

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Tobulas receptas: kaip iškepti purius ir storus vaflius namuose

Tobulas receptas: kaip iškepti purius ir storus vaflius namuose