
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Prie keptų svogūnų ir grybų reikia grąžinti apkeptą mėsą, įpilti šlakelį jautienos sultinio, įdėti šaukštą garstyčių rinkitės patinkančias, pagal skonį, tačiau rekomenduojame naudoti švelnesnes, kad neužgožtumėte kitų ingredientų , kelis šaukštus grietinės ir maišant patroškinti iki kol sutirštės, o mėsa bus minkšta nuo 5 iki 30 min.
Varškės užtepėlę padažui naudojome, nes ji, nors pagaminta iš 97 varškės, yra tobulai kremiška, lengvai pikantiško skonio, o karštyje išlaiko konsistenciją ir struktūrą, todėl puikiai tinka karštų patiekalų gamybai.