
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Mėsos žverienos išpjaustytojas - pjausto skerdieną į didelius ir mažesnius gabalus; - išima kaulus ir gyslas; pjausto įvairius pjaustinius pagal reikalavimą.
Be to, jei norite, kad saldžiarūgštė vištiena būtų dar maistingesnė arba beveik neturėtų angliavandenių pavyzdžiui, laikantis Keto mitybos , vietoje panko džiūvesėlių galite naudoti migdolų miltus.