pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Orkaitėje Kepti Avinžirniai su Cinamonu: Traškus ir Maistingas Užkandis

Orkaitėje Kepti Avinžirniai su Cinamonu: Traškus ir Maistingas Užkandis

Ką Duoti Valgyti 4 Mėnesių Kūdikiui

Ką Duoti Valgyti 4 Mėnesių Kūdikiui

Lydeka orkaitėje: greitas ir sveikas patiekalas

Lydeka orkaitėje: greitas ir sveikas patiekalas

Ar sveika valgyti pelėsinį sūrį?

Ar sveika valgyti pelėsinį sūrį?

Kas išrado cepelinus? Lietuviško patiekalo istorija

Kas išrado cepelinus? Lietuviško patiekalo istorija

Daugiafunkcinis puodas: atraskite naujus receptus!

Daugiafunkcinis puodas: atraskite naujus receptus!

Žiemos atsargos: marinuoti agurkai ir cukinijos pagal seną receptą

Žiemos atsargos: marinuoti agurkai ir cukinijos pagal seną receptą

Perlinės kruopos: atraskite naujus receptus ir skonius

Perlinės kruopos: atraskite naujus receptus ir skonius

Vistienos Sriuba su Makaronais ir Bulvėmis - Tradicinis Receptas

Vištiena, šviežios daržovės ir minkšti makaronai verdami pikantiškame kreminiame sultinyje, kuris nuo viryklės viršaus iki stalo virsta per kelias minutes.

Vistienos Sriuba su Makaronais ir Bulvėmis - Tradicinis Receptas

Paprastas karštas šokoladas: geriausias receptas

Paprastas karštas šokoladas: geriausias receptas

Naminis kepenėlių paštetas orkaitėje: gurmaniškas receptas

Naminis kepenėlių paštetas orkaitėje: gurmaniškas receptas

Pyragas su obuolių koše: gardus receptas kiekvienai dienai

Pyragas su obuolių koše: gardus receptas kiekvienai dienai

Ar sergantiems diabetu galima valgyti obuolius vakare?

Ar sergantiems diabetu galima valgyti obuolius vakare?

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Naminiai kiaulienos kotletai: paprasti receptai ir gaminimo paslaptys

Naminiai kiaulienos kotletai: paprasti receptai ir gaminimo paslaptys

Kokios arbatos stabdo kraujavimą: natūralūs būdai suvaldyti kraujavimą

Kokios arbatos stabdo kraujavimą: natūralūs būdai suvaldyti kraujavimą

Kepti lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu: gardus receptas

Kepti lietiniai blynai su obuoliais ir cinamonu: gardus receptas

Kulinarijos Knyga „Mūsų Valgiai“: Nuo Tinklaraščio Iki Popierinio Leidimo

Kulinarijos Knyga „Mūsų Valgiai“: Nuo Tinklaraščio Iki Popierinio Leidimo

Paprastas meduolių receptas

Paprastas meduolių receptas

Arbata nuo padidėjusio skrandžio rūgštingumo

Arbata nuo padidėjusio skrandžio rūgštingumo