
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Mišinyje druska, saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, ciberžolės, imbieras, kmynai, kalendra, juodieji pipirai, muskatai, kukurūzų krakmolas, raudonosios aitriosios paprikos, cinamonas, aitrieji pipirai ir gvazdikėliai.
O jeigu viskas pagal planą, tuomet suberkite bulves be vandens, kuriame mirko , viską švelniai išmaišykite jeigu puode liko nedaug skysčio, tuomet supilkite likusį sultinį arba praskieskite verdančiu vandeniu iš virdulio ir uždengę dangčiu troškinkite dar 40 minučių arba, kol bulvės bus minkštos.