pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Vistienos Krūtinėlės Suktinukus - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Vištos krūtinėlių suktinukai, įdaryti sūriu ir špinatais

Nida Degutienė: Labai dažnai šventiškoms vakarienėms aš renkuosi vištieną. Į krūtinėlių mėsą galima įsukti pačius įvairiausius įdarus, o iškepus ir supjausčius, turėsite restoraninio lygio patiekalą! Šįsyk pagrindiniam patiekalui siūlau rinktis šviežius špinatus ir sūrį. Tiks ir tas sūris, kuris spėjo šaldytuve šiek tiek padžiūti – sutarkuokite jį ir įmaišykite į įdarą. Galite sumaišyti kelių rūšių sūrius, o jei turite gabalėlį mėlynojo pelėsinio – būtinai įmaišykite ir jo.

Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje lengvai ir greitai

Autorius apie receptą: Puikiai kepta vištiena orkaitėje - sultingai ir labai skani. Tik kai gaminsite būtinai tiksliai laikykitės recepto - vištieną pamirkykite sūriame vandenyje ir kepkite aukštoje Puikiai kepta vištiena orkaitėje - sultingai ir labai skani. Tik kai gaminsite būtinai tiksliai laikykitės recepto - vištieną pamirkykite sūriame vandenyje ir kepkite aukštoje temperatūroje, bet gana neilgai. Būtent taip paruošta vištiena man yra pati pačiausia! (. daugiau) (. mažiau) Elvyra

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Dubenėlį pripilkite šilto (ne karšto) vandens, berkite dosniai druskos (kad vanduo gautųsi sūrus, puslitriui vandens dedu vieną-du šaukštus druskos), išmaišykite, kad ištirptų. Sudėkite vištieną ir palikite brinkti apie 15 minučių. Vanduo turėtų visiškai apsemti vištieną. Po 15 minučių išimkite vištieną, nuplaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite. Beje, galite vištieną pamerkti ir iš anksto, tik tada laikykite dubenį su vištiena ne kambario temperatūroje, o šaldytuve ir geriau nelaikykite ilgiau negu 5-6 valandų, nes vištiena bus per sūri.

Ištepkite vištieną tirpintu sviestu ir įtrinkite prieskoniais iš abiejų pusių. Sudėkite į kepimo indą.

Dėkite vištieną į iki 230 C įkaitintą orkaitę kepti 15 - 18 minučių. Jeigu norite labiau apskrudusios vištienos, į kepimo pabaigą galite 3-5 minutėms įjungti grilio režimą.

Vištieną išimkite ir palikite 5 - 10 minučių pastovėti, prieš pjaustant (kad tuo metu vištiena neatvėstų, galite skardą pridengti folija arba rankšluostėliu).

Vištienos suktinukai

Vištienos suktinukai – gurmaniškas, tačiau lengvai pagaminamas patiekalas, puikiai atrodantis ant šventinio stalo. Suktinukus galima patiekti tiek karštus, tiek šaltus. Galite juos paruošti per valandą. Vištienos suktinukai paruošiami labai paprastai ir greitai. Vištienos krūtinėlę reikia išmušti, tada paruošti su svogūnais keptų grybų įdarą. Įdarykite ir suvyniokite suktinukus. Tada pakepinti ir paruošti padažą. Be grybų, į įdarą galite įdėti bet kokių žalumynų, paprikos ar virto kiaušinio.

Paskirtis: Šventiniam stalui receptaiReceptai pagal ingredientus: # PaukštienaReklama

Vistienos krutineles suktinukai

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai