pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Virtos Vistienos Kotletai - Skanus ir Sveikas Receptas

Dažnai užduodami klausimai

Klausimas: Ar galima naudoti vištienos krūtinėlę vietoje filės?
Atsakymas: Taip, galite naudoti vištienos krūtinėlę. Tačiau filė yra švelnesnė ir sultingesnė, todėl ją naudoti kotletams yra geresnis pasirinkimas.

Klausimas: Kodėl mano kotletai pasidarė sausi?
Atsakymas: Kotletai gali tapti sausi, jei per ilgai juos kepėte arba naudojote liesą mėsą. Norėdami išlaikyti sultingumą, į faršą galite pridėti šiek tiek grietinės arba sviesto.

Klausimas: Ar galima pasigaminti vegetariškų kotletų?
Atsakymas: Taip, vietoje vištienos galite naudoti daržovių, grybų arba tofu įdarą. Tai puikus pasirinkimas vegetarams ar veganams.

Klausimas: Kokį garnyrą geriausia patiekti su vištienos kotletais?
Atsakymas: Vištienos kotletai puikiai dera su virtomis bulvėmis, ryžiais arba šviežiomis salotomis. Galite pridėti ir švelnaus pomidorų padažo arba grietinės.

Vištienos kotletai su bulvėmis

Vištienos kotletai su bulvėmis yra greitai pagaminami ir skanūs. Siūlau kepti skanius ir sultingus vištienos kotletus su bulvėmis. Pagal šį receptą į faršą nereikia dėti duonos ar kiaušinių. Dėl bulvių ir vištienos kotletai bus minkšti ir gerai išlaikys formą. Tokiems kotletams nebūtina ruošti garnyro, juos galima patiekti su sultingomis daržovių salotomis.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # PaukštienaReklama

Virtos vistienos kotletai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “patiekalai is virtos vistienos” rasta receptų 1000Virta vištiena su daržovėmisDaržovių salotos su virta vištiena

Vištienos kotletų receptas trims žmonėms

Žingsnis Veiksmas
1. Paruoškite mėsą Vištienos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite mėsmalėje, kad gautumėte faršą.
2. Paruoškite daržoves Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su vištienos faršu.
3. Įdėkite kiaušinį Pridėkite kiaušinį į faršą ir išmaišykite, kad visi ingredientai susijungtų.
4. Formuokite kotletus Iš masės formuokite nedidelius kotletus, naudodami rankas, kad jie būtų vienodo dydžio.
5. Panirimas į džiūvėsėlius Kotletus apvoliotite džiūvėsėliuose, kad jie taptų traškūs ir gražiai apskrustų.
6. Kepimas Kepkite kotletus įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs, apie 4–5 minutes iš abiejų pusių.
7. Patiekti Patiekite su mėgstamais garnyrais, salotomis ar padažu.
Reikalingi ingredientai:
Vištienos filė2 vntKiaušiniai3 vntKukurūzų krakmolas3 šaukštaiGrietinė3~4 šaukštaiČesnakaiAliejus kepimuipagal skonįDruskapagal skonįPipiraipagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Paruoškite ingredientus.2. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į gilų dubenį.Reklama

3. Į dubenį sumuškite kiaušinius, įpilkite grietinės. Masę pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Galite pridėti mėgstamų prieskonių ar žolelių.

4. Į masę įspauskite česnaką. Keletą kartų gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 10 minučių. Pusgaminį galite įdėti į šaldytuvą ilgesniam laikui.

Vištienos kotletų populiarumas

Vištienos kotletai yra mėgstami visame pasaulyje dėl savo universalumo ir paprastumo. Tai patiekalas, kurį galima paruošti tiek kasdieniam maistui, tiek šventėms. Juos galima pritaikyti įvairiems skoniams – su įvairiais įdarais, padažais ar garnyrais. Vištiena yra sveikesnė alternatyva kiaulienai, o kotletai su ja išlieka labai skanūs ir sotūs.

Buvo naudinga? Įvertink!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų 0