pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Moliūgų blynai su grikių koše: gardus ir netradicinis receptas

Moliūgų blynai su grikių koše: gardus ir netradicinis receptas

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Capo Dienos Pietūs: Sicilijos Virtuvės Įkvėpimas Lietuvoje

Skonio ir Kvapo Skirtumai: Arbata, Kava ir Tabakas

Skonio ir Kvapo Skirtumai: Arbata, Kava ir Tabakas

Šaltibarščiai Be Jų Neįsivaizduojami: Marinuoti Burokėliai, Kuriuos Lengva Pasigaminti

Šaltibarščiai Be Jų Neįsivaizduojami: Marinuoti Burokėliai, Kuriuos Lengva Pasigaminti

Vištienos blauzdelių kepimo laikas orkaitėje

Vištienos blauzdelių kepimo laikas orkaitėje

Kibinai su Špinatais ir Varške: Lengvas ir Gardus Receptas

Kibinai su Špinatais ir Varške: Lengvas ir Gardus Receptas

Kalorijų lentelė: Jūsų gidas į subalansuotą mitybą ir lieknėjimą

Kalorijų lentelė: Jūsų gidas į subalansuotą mitybą ir lieknėjimą

Tobulas Baltas Padažas Cepelinams: Kaip Pasigaminti Naminį Padažą?

Tobulas Baltas Padažas Cepelinams: Kaip Pasigaminti Naminį Padažą?

Vištienos filė suktinukai su pievagrybiais: receptas ir patarimai

Vištienos filė suktinukai su pievagrybiais: receptas ir patarimai

Naminiai saldžiarūgščiai agurkai: paprastas ir patikrintas receptas

Naminiai saldžiarūgščiai agurkai: paprastas ir patikrintas receptas

Baltymai, angliavandeniai ir riebalai: subalansuotos mitybos pagrindai

Baltymai, angliavandeniai ir riebalai: subalansuotos mitybos pagrindai

Kaip marinuoti paukštieną namuose

Kaip marinuoti paukštieną namuose

Tobuli lietiniai su mėsa: nuo klasikos iki gurmaniškų variacijų

Tobuli lietiniai su mėsa: nuo klasikos iki gurmaniškų variacijų

Kokosų aliejus svorio metimui: tyrimai ir faktai

Kokosų aliejus svorio metimui: tyrimai ir faktai

Ghi Sviestas: Nauda ir Vartojimas

Ghi Sviestas: Nauda ir Vartojimas

Augalinis Mineralinis Aliejus: Sudėtis ir Poveikis Odai

Augalinis Mineralinis Aliejus: Sudėtis ir Poveikis Odai

Marinuotas elnių kepsnys - Puikių skončių ieškojimai

Šonkaulius galima marinuoti ir skystame padaže - marinate, kuris tiks ne tik marinavimui, bet ir glazūravimui, o taip pat ir patiekimui prie jau iškeptų šonkauliukų, prie jų patiektų keptų bulvyčių.

Marinuotas elnių kepsnys - Puikių skončių ieškojimai