pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Dienos Verslo Pietūs: Kas Tai?

Šiandien įprasta verslo pietumis vadinti bet ką, kur tiekiamas maistas ir apeliuojama į aukštesnę jo kokybę bei kainą.

Verslo Pietų Trukmė ir Etiketas

Tuo įsitikinusi „Vanille Lounge“ vadovė Živilė Norkevičiūtė teigia: „Iš tikrųjų verslo pietūs prasideda nuo verslo pietų etiketo išmanymo. Visų pirma, skiriasi pietų trukmė. Verslo pietūs paprastai tęsiasi 1,5 valandos, o dienos pietums žmonės užbėga vos 40 minučių, todėl jie tokiai vietai turės kur kas mažiau pretenzijų“.

Aplinka ir Aptarnavimas

Kuo ilgiau pietauja verslo klientai, tuo daugiau dėmesio skiria supančiai aplinkai. „Verslo pietų metu dažnas nori ne tik sutvirtinti ryšius su kolega, bet ir pailsėti. Todėl aplinka turi būti jauki ir švari, ausis turi pasiekti atpalaiduojanti muzika, neblaškyti aplinkiniai garsai ar kvapai.

Čia daug dėmesio skiriamas ir personalui - jis turi būti dėmesingas, bet ne įkyrus. Blogiausia, kas gali nutikti - jei padavėjas mėgintų jus pertraukti pačiame pokalbio įkarštyje“, - pasakojo Živilė.

Maisto Kokybė ir Kiekis

Maisto kiekis ir kokybė - dar vienas rodiklis, pagal kurį galima spręsti, ar pietaujama verslo klasės restorane, ar tik taip pavadintame.

„Einame pietauti, kad pasisotintume, bet ne persivalgytume. Dažniausiai pietums renkamasi sriuba ir antrasis patiekalas, tad natūralu, kad suvalgius sriubos turėtų likti vietos kitam patiekalui. Sriubos perteklius - valgyklinių pietų bruožas.

Vakarykštis maistas neturėtų būti tiekiamas jokiame save gerbiančiame restorane. Čia pat turi būti gaminami padažai, kepama duona ar bandelės, vietoje auginami prieskoniai bei daržovės yra tai, kas restoranui suteikia išskirtinumo“, - dėstė restorano vadovė.

Lankstumas ir Klientų Poreikiai

Anot jos, lankstus požiūris į klientų poreikius - dar vienas aukštesnės klasės pietų požymis. „Kuo toliau, tuo dažniau pietauti atvyksta ir labai specifinių poreikių turintys žmonės. Vieni netoleruoja glitimo, antri laikosi dietos, dar kiti nevalgo mėsos ar kiaušinių, todėl labai svarbu įsiklausyti į jų poreikius.

Visai neseniai ir patys padidinome dienos pietų patiekalų skaičių nuo 3 iki 5, kad visi turėtų iš ko rinktis“, - kalbėjo Ž. Norkevičiūtė.

Nematomi Dalykai

Taip pat nemažai lemia ir nematomi dalykai. „Verslo pietų atvykęs žmogus turėtų iš karto rasti stiklinę vandens gomuriui suvilgyti bei paruoštus stalo įrankius. Pastabesni gali atkreipti dėmesį į tai, kad įrankius padavėjai dėlioja užsidėję baltas pirštinaites. Verslo klasės restorane darbuotojų apranga neturi būti išskirtinė, svarbiausia - švari ir tvarkinga“, - pasakojo žinovė.

Ką Verta Žinoti Prieš Užsisakant?

Restorano vadovė pamėgusiems dalykinius pietus taip pat pataria neskubėti užsisakinėti maisto, kuris byra, tęžta ar dėl kitų priežasčių gal būti sunkiai valgomas.

Verslo Pietūs Vilniuje ir Kaune

Restoranas „Sigmutė“ siūlo verslo pietus Vilniuje norintiems trumpai sustoti darbuose ir kartu su savo kolegomis bei verslo partneriais atsipalaiduoti ir aptarti verslo klausimus prie sočių, skanių ir gardžių pietų, jaukioje aplinkoje Vilniaus centre, patogioje vietoje Kalvarijų gatvėje. „Laurus“ restorane dienos pietūs tiekiami darbo dienomis nuo 11.00 iki 14.30 valandos. Jauki aplinka, visada skanūs ir švieži bei greitai paruošiami verslo pietūs iš dienos meniu mūsų restorane Kaune. Kviečiame paragauti!

Restoranas "Trinity" - Erdvė Verslo Pietums

Ieškote restorano, kuriame jūsų verslo pietūs Vilniuje taptų ne tik reikalų sprendimo, bet ir gero laiko drauge su partneriais vieta? Trinity gali jums tai suteikti. Unikali vieta, kurios Lietuva dar nematė, sugebėjo pirmą kartą šalyje sėkmingai po vienu stogu įkurti trijų skirtingų patirčių erdves.

Pirmajame aukšte jus pasitiks Aperitivo baras, skirtas sužadinti apetitą ir tinkamai nuteikti laukiantiems verslo pietums antrajame aukšte. Čia įsikūręs a la carte restoranas pasirūpins jūsų privatumu ir kokybiškais pietumis su verslo klientais ar partneriais. Na, o kuomet verslo pietūs eina į pabaigą ir tampa mažiau oficialūs, juos tinkamai užbaigti visada esate laukiami pirmajame aukšte - Digestivo kokteilių bare. Visos šios erdvės yra įsikūrusios gilią istoriją menančiame ir puikiai išsaugotame mūriniame pastate, kuris kadaise čia glaudė moterų vienuolyną, o dabar duris atveria kaip moderni, tačiau Senojo žemyno tradicijas puoselėjanti erdvė Trinity. Autentiškas interjeras jūsų verslo pietų svečiams paliks įspūdį, suteiks peno apmąstymams ir sukurs įdomią aplinką pokalbiams. Norintiems daugiau privatumo ir ramios aplinkos, rekomenduojame rinktis pirmąją a la carte restorano salę, kurioje verslo pietūs dėl ramybės ir tylos tampa produktyvūs ir kokybiški.

Trinity komandoje dirba tikri savo srities profesionalai, pradedant jus pasveikinančiu personalu ir baigiant virtuvėje dirbančiais kulinarijos virtuozais. Būtent jie užtikrins, kad jūsų verslo pietūs būtų nepriekaištingi ir paliktų neišdildomą įspūdį. Prancūzų pėdomis sekantis a la carte restoranas suteiks jums laisvę rinktis. Iki smulkmenų apgalvoti patiekalai, kruopščiai atrinkti maisto produktai iš vietos ūkininkų bei upių ir pačios Prancūzijos, meistriškai derinami skirtingi skoniai ir dar daugiau - visa tai sukuria gurmaniškus stebuklus, kurie nustebins jūsų skonio receptorius ir vilios grįžti kiek mažiau oficialiomis progomis su draugais ir artimaisiais.

Rezervacija ir Atsiskaitymas

Planuojate susitikimą su klientais, partneriais ar kitais jums svarbiais asmenimis verslo klausimams aptarti? Rekomenduojame rezervuoti stalą iš anksto, kad verslo pietūs Vilniuje būtų tinkamai suplanuoti. Taip pat Trinity nuo šiol siūlo patogų būdą atsiskaityti už visus verslo pietus vieną kartą per mėnesį, kad viskas būtų paprasta ir lengva. Leiskite prisidėti prie jūsų susitikimo su svarbiais asmenimis ir sustiprinti teigiamą įspūdį. Pasimėgaukite ne tik skaniais pietumis, bet ir ramia bei jaukia aplinka, kurios fone skambės atpalaiduojanti muzika, o jūsų pietų neblaškys pašaliniai garsai. Verslo pietų meniu sudarytas taip, jog mėgstamais patiekalais galėtų pasilepinti ir visavalgiai, ir vegetarai.