Padazas prie vistienos krutineles
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “padazas prie antienos krutineles” rasta receptų 1000Antienos krūtinėlė su varškės kremu orkaitėjeAntienos krūtinėlė su keptų kriaušių garnyru20 rezultatų ieškant "padazas prie vistienos"
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas: 0
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas: 0
Recepto vertinimas: 4
ReklamaRecepto vertinimas: 4
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas: 0
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas: 2
ReklamaPietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas: 0
Džiūvėsėlių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 900 g sviesto, 200 g pyrago džiūvėsėlių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Sviestas kaitinamas, kol išgaruoja drėgmė ir nusėda rusvos nuosėdos. Tada jis perkošiamas, pridedama maltų pakepintų pyrago džiūvėsėlių, ..
Recepto vertinimas: 5
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas: 4
ReklamaVištienos padažas su paprikomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vištų krūtinėlės, 50g saldžiųjų žalių paprikų, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, truputis vištienos sultinio arba vandens, druskos, pipirų pagal skonį, aliejaus DELIKATE kepimui. Gaminimas: Vištų krūtinėles supjau..

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu
Prisipažinsiu, antiena mano namuose retas svečias, todėl šį receptą ruošiau ilgai ir atsakingai, dėl to gavosi įspūdingai! Tikiuosi, kad susigundysite juo ir nustebinsite savo svečius.
Žinokite tikrai verta. Dėliodamas receptą nusprendžiau jį supaprastinti kaip įmanoma labiau, bet tuo pačiu ir nepamesti pagrindinių skonių, kurie turi būti tikrame Duck à l’orange. Manau, kad pavyko idealiai. Beje, didelis ačiū “Lapino puota”, kad sugebate į prekybos centrus patiekti kokybiškos antienos filė. Su tokia mėsa gaminti tokius patiekalus – vienas malonumas.
Klasikinis prancūziškas Duck à l’orange. Nuostabiai iškepta anties krūtinėlė su traškia odele ir tobulu apelsinų padažu.
Pamaitins : 2IngredientaiIngredientai garnyrui- 1 nedidelis žiedinis kopūstas
- 4 šaukštai sviesto
- 2 šaukštai grietinėlė
- šlakelis citrinos sulčių
- 100 g šparaginių pupelių
Per tą laiką galime pasiruošti padažą, nes jis užtruks šiek tiek laiko (bet patikėkite, tikrai verta!). Į nedidelį puodą ar keptuvę suberiame cukrų, pipirų grūdelius ir 3 šaukštus vandens. Kaitiname ant nedidelės kaitros nemaišant, kol cukrus ištirpsta ir lengvai karamelizuojasi (paruduoja). Tuomet supilame raudono vyno actą ir verdame, kol jis nugaruoja (apie 10 minučių).
Nugaravus actui, gavome universalų prancūzišką saldžiarūgštį padažą/padažo pagrindą (gastrique), kuris gali būti papildomas vaisiais, sultiniais, pomidorais ar panašiai. Kadangi šiam receptui mes gaminame apelsinų padažą, išspaudžiame 3 apelsinų sultys (apie 110 ml) ir supilame į gautą padažo pagrindą (gastrique). Kaitiname ant nedidelės kaitros apie 10-15 minučių, kol pusę kiekio nugaruoja, ir tuomet supilame sultinį bei kukurūzų krakmolą.

Greitai paruošiama, visada skanu: 7 patiekalai iš vištos krūtinėlės
Darbo dienos vakarą vargiai kas kepa vištą ar kokį kitą paukštį. O štai vištos krūtinėlė – pats tas pasirinkimas: paruošti nesunku (tik svarbu neperkepti), variacijų daugybė, o valgyti skanu. Gal šią savaitę jums tiks ir patiks kuris nors iš mūsų siūlomų receptų?
Šaltinis:Keptos vištos krūtinėlės / Vida Press nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 8 Paukštiena Patiekalai Receptai Vištiena Mėsa Maistas Mėsos patiekalai Maisto gaminimas2 asmenimsPagaminsite per 40 min.Įvertinkite:3.6 / 134ReceptasIngredientaiVištienos krūtinėlė : 2.00 vnt. (po 175 g)Ryžiai : 175.00 g (basmati)Alyvuogių aliejus : 2.00 valg. š. (šlakelis)Laiškiniai svogūnai : 1.00 vnt. (aptepui)Aitrioji paprika : 1.00 vnt. (aptepui)Mėtos : 25.00 g (lapeliai - aptepui)Petražolės : 25.00 g (lapeliai - aptepui)Kokosų drožlės : 1.00 valg. š. (aptepui)Imbieras : 1.00 vnt. (gabalėlis šviežio - aptepui)Kuminai : 1.00 arbat. š. (0,5 - aptepui)Citrinos : 1.00 vnt. (2 arbat.š. sulčių - aptepui)Kaip gaminti1. Paruoškite žaliąjį aptepą: kokosų drožles pamirkykite truputyje vandens, mėtų ir petražolių lapelius suplėšykite, svogūnėlį ir papriką sukapokite, česnaką sugrūskite, imbierą smulkiai sutarkuokite, kuminus sugrūskite arba sumalkite kavamale. Paruoštus produktus sudėkite į elektrinio maišiklio indą, supilkite citrinų sultis ir sutrinkite.
3. Virtus ryžius išdėliokite į lėkštes, uždėkite po vištienos kepsnelį, ant viršaus – po kauburėlį žaliojo aptepo.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |



