pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Dienos Duonos Valgymo Norma: Mitybos Režimas ir Pasirinkimas

Dienos Duonos Valgymo Norma: Mitybos Režimas ir Pasirinkimas

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Kada Geriausia Vartoti Žuvų Taukus: Ryte Ar Vakare?

Kada Geriausia Vartoti Žuvų Taukus: Ryte Ar Vakare?

Kanapių sėklų baltymai: nauda ir pritaikymas

Kanapių sėklų baltymai: nauda ir pritaikymas

Tikras plovas su kiauliena: žingsnis po žingsnio receptas

Tikras plovas su kiauliena: žingsnis po žingsnio receptas

Pyragas su žemės riešutų sviestu ir bananais: receptas ir patarimai

Pyragas su žemės riešutų sviestu ir bananais: receptas ir patarimai

Mėsos kepiniai ant žarijų: receptai ir patarimai

Mėsos kepiniai ant žarijų: receptai ir patarimai

Orkaitėje Keptų Daržovių Sriuba Pagal Beatos Receptą

Orkaitėje Keptų Daržovių Sriuba Pagal Beatos Receptą

Kaip Paruošti Skanų Kiaulienos Kepsnį Orkaitėje

Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio , išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.

Kaip Paruošti Skanų Kiaulienos Kepsnį Orkaitėje

Autentiški cepelinai Mažeikiuose: skonis, kuris sugrąžina!

Autentiški cepelinai Mažeikiuose: skonis, kuris sugrąžina!

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

500 gramų vištų kepenėlių 500 gramų svogūnų 200 mililitrų balto pusiau saldaus vyno 200 mililitrų grietinėlės, 35 riebumo 150 gramų sviesto šiek tiek rozmarino šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas