pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Biskvito Tešla Pyragui: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Biskvito Tešla Pyragui: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Duonos skrudintuvų pavojai ir gaisrų statistika Lietuvoje

Duonos skrudintuvų pavojai ir gaisrų statistika Lietuvoje

Stirnienos Kepsnio Marinatas: Gurmaniškas Malonumas Jūsų Virtuvėje

Stirnienos Kepsnio Marinatas: Gurmaniškas Malonumas Jūsų Virtuvėje

Lengvi Receptai su Vištienos Faršu

Lengvi Receptai su Vištienos Faršu

Špinatų ir Pomidorų Salotos: Skanus ir Sveikas Pasirinkimas

Špinatų ir Pomidorų Salotos: Skanus ir Sveikas Pasirinkimas

Šviežios dešrelės su raugintais kopūstais

Kažką skanaus ir vokiško šią savaitę įkvėpė pagaminti Lidl Lietuva parduotuvėse šiuo metu vyksta teminė Vokietijos skonių savaitė Deutschland ir patraukliomis kainomis galima įsigyti šios šalies produktų.

Šviežios dešrelės su raugintais kopūstais

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Guminukų Saldainių Sudėtis: Detalus Žvilgsnis į Ingredientus

Guminukų Saldainių Sudėtis: Detalus Žvilgsnis į Ingredientus

Špinatų ir Pomidorų Salotos: Skanus ir Sveikas Pasirinkimas

Špinatų ir Pomidorų Salotos: Skanus ir Sveikas Pasirinkimas

Kepimo Rankovės Naudojimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kepimo Rankovės Naudojimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Vieno Kasnio Užkandžiai su Ikrais ir Krabais: Gurmaniški Receptai

Vieno Kasnio Užkandžiai su Ikrais ir Krabais: Gurmaniški Receptai

Geriausias Elnių Dešros Receptas - Autentiškas ir Skanaus!

Išrūkyti įkaitiname rūkyklą sausomis alksnio malkomis iki 100 C 15 20 min , įdedame dešreles ir nesumažiname temperatūros žemiau 70 C, bet laikome ne aukštesnę nei 80 C.

Geriausias Elnių Dešros Receptas - Autentiškas ir Skanaus!

Ar Jūsų mityba sveika? Atsakykite į klausimus ir sužinokite!

Ar Jūsų mityba sveika? Atsakykite į klausimus ir sužinokite!

Trapios Tešlos Obuolių Pyragas: Lengvai Paruošiamas ir Itin Skanus

Trapios Tešlos Obuolių Pyragas: Lengvai Paruošiamas ir Itin Skanus