
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Kažką skanaus ir vokiško šią savaitę įkvėpė pagaminti Lidl Lietuva parduotuvėse šiuo metu vyksta teminė Vokietijos skonių savaitė Deutschland ir patraukliomis kainomis galima įsigyti šios šalies produktų.
Išrūkyti įkaitiname rūkyklą sausomis alksnio malkomis iki 100 C 15 20 min , įdedame dešreles ir nesumažiname temperatūros žemiau 70 C, bet laikome ne aukštesnę nei 80 C.