pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvies marinavimas žiemai: receptai ir patarimai

Žuvies marinavimas žiemai: receptai ir patarimai

Kakavinio moliūgų pyrago receptas

Kakavinio moliūgų pyrago receptas

Avienos Šonkauliukai Ant Grilio: Sodraus Skonio Šedevras

Avienos Šonkauliukai Ant Grilio: Sodraus Skonio Šedevras

Kiaulienos Kepsnys Įdarytas Grybais: Gurmaniškas Receptas

Kiaulienos Kepsnys Įdarytas Grybais: Gurmaniškas Receptas

Kaip Kepti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta - Geriausi Patarimai ir Triukai

Jeigu mėgstate svogūną pjaustyti stambiau, tuomet imkite jų daugiau 1 kg mėsos reikės 5 svogūnų , užberkite pjaustytus ant mėsos, pagardinkite prieskoniais ir viską prispauskite sunkesniu indu.

Kaip Kepti Mėsą, Kad Ji Būtų Minkšta - Geriausi Patarimai ir Triukai

Tradiciniai Kalėdiniai Receptai: Šventinis Stalas Lietuvoje

Tradiciniai Kalėdiniai Receptai: Šventinis Stalas Lietuvoje

Bulvių patiekalai baltame fone: tradicijos, skonis ir mityba

Bulvių patiekalai baltame fone: tradicijos, skonis ir mityba

Žuvų taukai šunims: nauda, dozavimas ir svarbūs aspektai

Žuvų taukai šunims: nauda, dozavimas ir svarbūs aspektai

Lašišos Didkepsniai Orkaitėje: Paprastas ir Skanus Receptas

Lašišos Didkepsniai Orkaitėje: Paprastas ir Skanus Receptas

Virti mėsos kukuliai: receptai ir gudrybės

Virti mėsos kukuliai: receptai ir gudrybės

Vakarienė prie jūros: receptai ir patarimai

Vakarienė prie jūros: receptai ir patarimai

Greiti sausainiai: lengvai pagaminami receptai

Greiti sausainiai: lengvai pagaminami receptai

Kiaulienos Karka: Maistinė Vertė ir Savybės

Kiaulienos Karka: Maistinė Vertė ir Savybės

Pyragas su kiaulienos taukais: receptas ir patarimai

Pyragas su kiaulienos taukais: receptas ir patarimai