pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Soninės kepsniai orkaitėje - tobulos vakarienės receptas

Šonkaulius galima marinuoti ir skystame padaže - marinate, kuris tiks ne tik marinavimui, bet ir glazūravimui, o taip pat ir patiekimui prie jau iškeptų šonkauliukų, prie jų patiektų keptų bulvyčių.

Soninės kepsniai orkaitėje - tobulos vakarienės receptas

Kalakutienos filė marinavimas - subtilus skonis iš prabangios virtuvės

Ir kadangi mėgstu kišti trigrašį, į kavos marinatą sudėjau kalakutienos kumpio pjausnius, kuriuos iki vakaro palaikiau šaldytuve, o vakarienei iškepiau keptuvėje gerai įkaitintame kokosų aliejuje.

Kalakutienos filė marinavimas - subtilus skonis iš prabangios virtuvės

Kaip Užšaldyti Kukurūzus: Išsamus Vadovas

Kaip Užšaldyti Kukurūzus: Išsamus Vadovas

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Angliavandeniai: apibrėžimas, klasifikacija ir reikšmė

Angliavandeniai: apibrėžimas, klasifikacija ir reikšmė

Kaip Išvirti Sultingą Vištienos Krūtinėlę: Receptas

Kaip Išvirti Sultingą Vištienos Krūtinėlę: Receptas

Česnakų aliejus plaukams: nauda ir naudojimas

Česnakų aliejus plaukams: nauda ir naudojimas

Kopūstų Sriuba: Tradiciniai ir Modernūs Receptai

Kopūstų Sriuba: Tradiciniai ir Modernūs Receptai

Troškinti žuvies kukuliai: gardus receptas visai šeimai

Troškinti žuvies kukuliai: gardus receptas visai šeimai

Kalakutienos Kepsneliai su Ananasais: Lengvi Receptai

Kalakutienos Kepsneliai su Ananasais: Lengvi Receptai

Kaip Paruošti Troskintus Jautienos Kotletus

Valgėme su bulvėmis ir burokėlių salotomis virti burokėliai, marinuotas agurkas, mažas svogūnas, šlakelis aliejaus, truputis citrinos sulčių, druskos.

Kaip Paruošti Troskintus Jautienos Kotletus

Trupininis pyragas ir kiti saldumynai be kiaušinių: receptai

Trupininis pyragas ir kiti saldumynai be kiaušinių: receptai