pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos Tartaras - Kaina ir Kokybės Vertinimas

Šiaip tai mums labiau patinka tuno tartaras , jo receptas, Tuno tartaras, skaniausia su vaizdu į vandenyną jau parašytas, bet kai Lietuvoje, pro langus matomas ne vandenynas, o Vilniaus senamiestis, ir geros jautienos kur kas paprasčiau sužvejoti nei tuno, gaminam jautienos tartarą.

Jautienos Tartaras - Kaina ir Kokybės Vertinimas

Mokslo sriuba: Slėgio paslaptys nuo kosmoso iki kasdienybės

Mokslo sriuba: Slėgio paslaptys nuo kosmoso iki kasdienybės

Gauštvinio ežero žuvys

Gauštvinio ežero žuvys

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Skanių Kijevo Kotletų Receptas

Skanių Kijevo Kotletų Receptas

Daktaro Alvydo Unikausko Protarpinis Badavimas: Kelias į Sveikatą ir Lieknėjimą

Daktaro Alvydo Unikausko Protarpinis Badavimas: Kelias į Sveikatą ir Lieknėjimą

Gardūs troškiniai: receptai su triušiena, daržovėmis ir kitais ingredientais

Gardūs troškiniai: receptai su triušiena, daržovėmis ir kitais ingredientais

Guliašas: receptas ir gaminimo paslaptys

Guliašas: receptas ir gaminimo paslaptys

Gardūs lašišos kotletų receptai

Gardūs lašišos kotletų receptai

Kepimas ant folijos: Sausainių gamybos gudrybės

Kepimas ant folijos: Sausainių gamybos gudrybės

Gardūs troškiniai: receptai su triušiena, daržovėmis ir kitais ingredientais

Gardūs troškiniai: receptai su triušiena, daržovėmis ir kitais ingredientais

Korėjietiškos Morkos: Receptas, Istorija ir Paruošimo Paslaptys

Korėjietiškos Morkos: Receptas, Istorija ir Paruošimo Paslaptys

Dešrelės su kopūstais ir bulvėmis: tradicinis patiekalas visai šeimai

Dešrelės su kopūstais ir bulvėmis: tradicinis patiekalas visai šeimai

Sumuštiniai su sūriu ir alyvuogėmis: receptai

Sumuštiniai su sūriu ir alyvuogėmis: receptai

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Filė Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Filė Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Artistų dienos pietūs savaitgalį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Artistų dienos pietūs savaitgalį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje