pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepti Vištienos Sparneliai Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kepti Vištienos Sparneliai Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Raudonėlio eterinis aliejus: savybės ir nauda

Raudonėlio eterinis aliejus: savybės ir nauda

Ar Velykų antrą dieną galima valgyti mėsą: tradicijos ir papročiai Lietuvoje

Ar Velykų antrą dieną galima valgyti mėsą: tradicijos ir papročiai Lietuvoje

Minkšti ir sultingi kotletai: paslaptys

Minkšti ir sultingi kotletai: paslaptys

Šokoladinio Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Šokoladinio Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Sporto ir mitybos planas kultūrizmui: kelias į sėkmę

Sporto ir mitybos planas kultūrizmui: kelias į sėkmę

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Burokėliai Žiemai: Gardūs Receptai

Kaip Valgyti Moliūgų Sėklas: Receptai ir Naudingi Patarimai

Kaip Valgyti Moliūgų Sėklas: Receptai ir Naudingi Patarimai

Vištiena su vyšniomis: gardus receptas

Vištiena su vyšniomis: gardus receptas

Labai Geras Varškės Apkepas: Tobulas Receptas

Labai Geras Varškės Apkepas: Tobulas Receptas

Plekšnės Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Plekšnės Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Duonos Pjaustymo Mašinos: Tipai ir Naudojimas

Duonos Pjaustymo Mašinos: Tipai ir Naudojimas

Glazūruoti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai ir Dekoravimo Idėjos

Glazūruoti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai ir Dekoravimo Idėjos

Naminė Daujėnų duona: senovinis receptas ir paslaptys

Naminė Daujėnų duona: senovinis receptas ir paslaptys

Kaip Paruošti Saldytus Kijevo Kotletus?

Sviestą sumaišome su prieskoniais ir žalumynais, dedame ant maistinės plėvelės, susukame į storesnę virvelę, dedame į šaldiklį porai valandų arba paliekame pernakt sustingti.

Kaip Paruošti Saldytus Kijevo Kotletus?

Pabale Šokoladinių Saldainių Sudėtis

Pabale Šokoladinių Saldainių Sudėtis

Pievagrybių Padažas Prie Vištienos: Receptai ir Idėjos

Pievagrybių Padažas Prie Vištienos: Receptai ir Idėjos

Senoviniai kepti vafliai: receptai, primenantys vaikystę

Senoviniai kepti vafliai: receptai, primenantys vaikystę