pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sakura dienos pietų meniu: suši rinkiniai ir daugiau

Sakura dienos pietų meniu: suši rinkiniai ir daugiau

Mesų konservavimas greitpuodyje

Kadangi autoklavas reikalauja investicijų ir ne visada patogus naudoti, svarstysime variantą, kai keptuvėje iš upinės žuvies ruošiame naminius konservus.

Mesų konservavimas greitpuodyje

Makaronų Brandinimo Talpykla Technologija: Viskas, Ką Turite Žinoti

Makaronų Brandinimo Talpykla Technologija: Viskas, Ką Turite Žinoti

Sultingas kiaulienos kumpis su kaulu: receptas ir patarimai

Sultingas kiaulienos kumpis su kaulu: receptas ir patarimai

Santa Maria Saldus Sojų Ir Aitriųjų Paprikų Wok Padažas: Receptai

Santa Maria Saldus Sojų Ir Aitriųjų Paprikų Wok Padažas: Receptai

Picos Pagrindas Be Gliuteno: Receptai Ir Patarimai

Picos Pagrindas Be Gliuteno: Receptai Ir Patarimai

Desertas su jogurtu, persikais ir želatina: receptas

Desertas su jogurtu, persikais ir želatina: receptas

Paeme Duona ir Taurė Biblijos Interpretacijoje

Paeme Duona ir Taurė Biblijos Interpretacijoje

Avienos Mėsa: Savybės, Auginimas ir Kainos Lietuvoje

Avienos Mėsa: Savybės, Auginimas ir Kainos Lietuvoje

Nostalgiški sausainiai per mėsmalę su majonezu: receptas iš vaikystės

Nostalgiški sausainiai per mėsmalę su majonezu: receptas iš vaikystės

Malta Mėsa Su Prieskoniais: Receptų Įvairovė

Malta Mėsa Su Prieskoniais: Receptų Įvairovė