
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Jo, kaip ir pomidorų pastos, reikia naudoti pagal skonį, tačiau pomidorų padažo reikės beveik dvigubai daugiau, nes jo koncentracija mažesnė, skonis ne toks intensyvus.
mano pirmas gyvenime vyniotinis ziuresim kaip cia gausis kol kas zinau tik tiek, kad visas butas beprotiskai skaniai uzkvipo buvau siandien Portobelo market, neatispyriau pagundai prisipirkau ivairiausiu zoliu zoleliu kaip nepirksi, kai sviezios, didziuliais pundais suristos ir dar taip pigiai.