pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Receptai su konservuotomis raudonomis pupelėmis

Receptai su konservuotomis raudonomis pupelėmis

Mėsos Gamintojai Lietuvoje: Prekės Ženklai Ir Tendencijos

Mėsos Gamintojai Lietuvoje: Prekės Ženklai Ir Tendencijos

Dygliuotųjų opuncijų (figavaisės) sėklų aliejus: nauda plaukams ir odai

Dygliuotųjų opuncijų (figavaisės) sėklų aliejus: nauda plaukams ir odai

Daugiafunkcinis puodas: receptai kiekvienai dienai

Daugiafunkcinis puodas: receptai kiekvienai dienai

Vištienos Dešrelių Kaloringumas ir Kalorijų Skaičiavimo Svarba

Vištienos Dešrelių Kaloringumas ir Kalorijų Skaičiavimo Svarba

Gardus Obuolių Džemas: Geriausi Receptai Jūsų Virtuvei

Gardus Obuolių Džemas: Geriausi Receptai Jūsų Virtuvei

Keto dieta: efektyvus būdas numesti svorio?

Keto dieta: efektyvus būdas numesti svorio?

Orkaitėje keptas jūrinis eserys: skanus ir sveikas patiekalas

Orkaitėje keptas jūrinis eserys: skanus ir sveikas patiekalas

Šiaulių picų ant žarijų apžvalga: skonis, atmosfera ir įspūdžiai

Šiaulių picų ant žarijų apžvalga: skonis, atmosfera ir įspūdžiai

Mėsos tortas su Napoleono lakštais: nustebinkite svečius!

Mėsos tortas su Napoleono lakštais: nustebinkite svečius!

Varškės Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Varškės Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Varškės ir bananų keksiukai: purūs, minkšti ir lengvai pagaminami

Varškės ir bananų keksiukai: purūs, minkšti ir lengvai pagaminami

Moliūgų sriubos receptas

Moliūgų sriubos receptas

Marinuoti pievagrybiai žiemai: skanus būdas išsaugoti derlių

Marinuoti pievagrybiai žiemai: skanus būdas išsaugoti derlių

Restoranas "Paukščių takas" Vilniaus televizijos bokšte: Meniu ir įspūdžiai

Restoranas "Paukščių takas" Vilniaus televizijos bokšte: Meniu ir įspūdžiai

Tortų Papuošimo Receptai

Tortų Papuošimo Receptai

Keksiukai su obuoliais ir moliūgais: gardus rudens desertas

Keksiukai su obuoliais ir moliūgais: gardus rudens desertas

Sausainių su riebia grietine receptai

Sausainių su riebia grietine receptai