pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Rauginti obuoliai: senovinis skonis ir nauda sveikatai

Rauginti obuoliai: senovinis skonis ir nauda sveikatai

Paprikų, pupelių ir pomidorų troškinys: receptas ir patarimai

Paprikų, pupelių ir pomidorų troškinys: receptas ir patarimai

Triušiena orkaitėje: paprastas ir gardus receptas

Triušiena orkaitėje: paprastas ir gardus receptas

Bruknių Pagardas Prie Mėsos - Tobulas Derinys

Jeigu norite, galite jį sutrinti trintuvu, kad jis būtų vientisesnis, tačiau tai nėra būtina su likusiomis spanguolių uogomis padažas bus grubesnis ir su tekstūra, labiau jausis pačios uogos.

Bruknių Pagardas Prie Mėsos - Tobulas Derinys

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Atgal į puodą su mėsa sudėkite morkas ir svogūnus, suberkite avinžirnius, kuminą, kalendrą, saldžiąją papriką ir pipirus, įpilkite apie 200 ml vandens ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 min.

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Žvejyba: kaip pagauti didžiausią žuvį? Patarimai ir gudrybės

Žvejyba: kaip pagauti didžiausią žuvį? Patarimai ir gudrybės

Dedeklių Vištų Parduotuvės ir Paukštynai Lietuvoje: Apžvalga ir Patarimai

Dedeklių Vištų Parduotuvės ir Paukštynai Lietuvoje: Apžvalga ir Patarimai

Saldžiųjų Pankolių Eterinio Aliejaus Nauda

Saldžiųjų Pankolių Eterinio Aliejaus Nauda

Kepimo skardos: pasirinkimas ir naudojimas

Kepimo skardos: pasirinkimas ir naudojimas