Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia jį išties nesunku pasigaminti.
600 gramų vištienos filė 150 gramų fermentinio sūrio šiek tiek česnako šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek džiovintų žolelių mišinio Tešlai 3 vienetai kiaušinių 3 šaukštai majonezo 3 šaukštai miltų šiek tiek druskos šiek tiek pipirų.