pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Pica su rūkyta vištiena – gardus receptas

Receptų receptai - specialūs Delfi ir VMG sukurti receptai, kuriuos rasite receptų puslapyje. Kad jums gaminti būtų lengviau, receptai pateikiami ir video formatu!

Ingredientai ir gaminimo eiga

Reikia:

  • 2 rūkytų vištienos šlaunelių
  • 60 g terijakio padažo
  • 1 svogūno
  • 200 g pievagrybių
  • 1 picos tešlos
  • 200 g pomidorų padažo
  • 200 g čederio sūrio

Gaminimo žingsniai:

  1. Nuo vištienos šlaunelių nuimkite mėsą ir suplėšykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite su terijakio padažu.
  2. Svogūną ir pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
  3. Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite čederio sūriu.
  4. Ant viršaus sudėkite plėšytą vištieną ir svogūnus su pievagrybiais. Susukite į „roletą“.

Patarimai ir pastebėjimai

Paprastas patiekalas, iš vos kelių ingredientų, bet labai skanus. Tinka ir vaikams!

2020-02-18 1 min. skaitymo 4 asm. Gaminimas 40 min. Kepimas 20 min. Orkaitės t-ra 160 °C

Kiti receptai ir idėjos

Jei norite įvairesnių skonių, galite eksperimentuoti su įvairiais padažais, sūriais ir daržovėmis. Pavyzdžiui:

  • Nachos su rūkyta vištiena - toks patiekalas, kurį susėdus prie stalo dreaugiškai kabina visi. Ir kaip netikėti, kad maistas suartina! Nachos su rūkyta vištiena gardus ir atvėsęs.
  • Bešamelio padažas - prireiks kiekvienam. Bešamelio padažo reikia visur. Be jo neiškepsite gardžios lazanijos, neparuošite įvairių padažų prie mėsos, miltinių ir kitokių patiekalų. Ir kokie gi cepelinai bus be užpilo, kurio pagrindą sudaro bešamelio padažas.

Taip pat galite išbandyti kitus receptus su vištiena ar picos pagrindu.

Lašišai akcija! Bent jau mūsų parduotuvėse... Gera proga ne tik užsipirkti, bet ir išbandyti kažką naujo. Mėginau lašišos 'burgerius'. Puikus receptas, sveikesnė 'Fish & Chips' versija. Mažiau riebalų, maistingesnis patiekalas, daugiau vitaminų nei įprastoje aliejuje virtoje 'Fish & Chips' baltoje žuvyje su bulvėmis fri. Skonis labai geras. Mums patiko, būtinai gaminsiu ir vėl. Be to, tai greitai ir be didelių pastangų paruošiamas patiekalas.

Šis patiekalas - puikus: maistingas, lengvas, greitai paruošiamas. Kas kartą gamindama savo šeimai džiaugiuosi, jog nereikia ilgai stovėti prie viryklės ir pietus galiu paruošti rekordiškai greitai. Antrą dieną iš eilės valgėm nuostabius pietus. Nerealiai skanu!

Pabaigai

Tikrai nemaniau, kad dalinsiuosi tokiu paprastu ir kasdienišku receptu.