pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos kukuliai baltame padaze - skanus ir lengvas patiekalas

Vistienos kukuliai baltame padaze

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Vištienos kukuliai padaže

Pažiūrėkite, kaip pasigaminti itališkus vištienos kukulius padaže. Tai labai švelnus patiekalas, puikiai tinkantis prie bulvių košės ar virtų makaronų. Šį kartą maltai mėsai naudojau petražoles, bet kalendra čia tiesiog puiki. Kalbant apie prieskonius maltai mėsai, kiekvieną kartą galite lengvai eksperimentuoti su skirtingais variantais. Pomidorų padažui pirmiausia keptuvėje galima pakepinti smulkintus svogūnus, o tada dėti pomidorus. Bet man užtenka tik konservuotų pomidorų su žolelėmis.

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # DaržovėsReklama
Reikalingi ingredientai:
Vištienos filė400 gramųSvogūnai1,5 vntBaltonas50 gramųCukinijos2 vntMorkos1 vntSaulėgrąžų aliejus30 mlSviestas30 gramųPienas250 mililitrųDruskaReklama
Gaminimo eiga

1. Batoną pamirkykite šaltame virintame vandenyje. Po 5-7 minučių išspauskite vandenį. Pusę svogūno nulupkite, nuplaukite. Nuplaukite ir vištienos filė. Vištienos filė, batoną ir svogūnus sumalkite su mėsmalę.

2. Faršą pasūdykite ir gerai išmaišykite.Reklama

3. Iš faršo suformuokite apvalius rutuliukus ir sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Virkite kukulius 20-25 minutes, kol suminkštės.

4. Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite vieną svogūną ir morką. Sudėkite į nepridegantį puodą ar keptuvę.

Reklama

5. Į puodą supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir kepkite daržoves maišydami 10 minučių ant vidutinės ugnies. Galite užpilti šiek tiek sultinio, kuriame virė mėsos kukuliai, kad daržovės ne tiek apkeptų, kiek troškintųsi.

Vištienos Kukuliai Kreminiame Grybų Padaže 🥘

Puikiai paruošti mėsos kukuliai su padažu yra vienas tų patiekalų, kurių niekada neatsivalgau. Galėčiau kiekvieną dieną gaminti juos iš skirtingų rūšių mėsos su skirtingais gardžiais padažais, ir man niekada nebūtų gana! Šie vištienos kukuliai kreminiame grybų padaže yra vienas mėgstamiausių mano mėsos kukulių receptų, o padažas toks fantastiškas, kad dažnai(kartais per daug dažnai) jį naudoju ir kituose savo patiekaluose.

Niekam nepatinka kieti ir sausi mėsos kukuliai, todėl rekomenduoju džiūvėsėlių kiekį pasireguliuoti pagal turimos mėsos riebumą. Aš savo mėsą visuomet malu pati, tad renkuosi šlaunelių mėsą su šiek tiek riebaliuko, kad kukuliai gautųsi sultingesni. Taip pat pastebėjau, kad per daug minkant mėsą su prieskoniais ir kitais priedais kukuliai gaunasi sunkesni, tad mano rekomendacija – nepermaišyti. Vos tik viskas susijungs – palikite ramybėje.

Vištienos kukuliai grietinės padaže

Šie vištienos kukuliai yra paprastas, skanus ir pigus maistas. Man asmeniškai kukuliai skaniausi būna tada, kai į juos įdedu baltos duonos, išmirkytos piene. Jie būna minkšti ir purūs.

Padažo slaptas ingredientas yra sojų padažas. Jis suteikia puikų skonį šiam baltajam padažui.

Jeigu nesinori gaminti grietinės padažo, galima naudoti neriebią grietinėlę.

Vietoj vištienos puikiai tiks kalakutiena.

Patiekiau su saldžiujų bulvių koše (tiesą pasakius, įprastų bulvių košė man patinka labiau), kopūstų ir morkų salotomis.

5 from 1 voteVištienos kukuliai grietinės padažeParuošimo laikas10 minsGaminimo laikas15 minsKiekis : 15 kukuliųAutorius : Skanauk su AušraIngredientaiKukuliaiPadažas
  • 4 valg. š. grietinės
  • 1 1/4 st. vandens (galima naudoti ir sultinį)
  • 2 valg. š. sviesto
  • 1 valg. š. miltų
  • 1/2-1 valg. š. sojų padažo su mažiau druskos (galima naudoti įprastą)
  • 1/2 arbat. š. paprikos
  • pipirų, pagal skonį
  • saujos šviežių krapų, susmulkintų
Gaminimas

Nupjauti duonos plutą. Supjaustyti smulkiais gabaliukais, užpilti pienu. Palikti pastovėti 5 min, kol duona suminkštės.

Inde sumaišyti visus kukulių ingredientus. Keptuvėje įkaitinti aliejų ant vid. temp. Drėgnomis rankomis formuoti norimo dydžio kukulius ir dėti į keptuvę.

Kepti iš abiejų pusių po 2-4 min., ar kol bus apskrudę. Jie gali būti dar ne visiškai iškepę. Išimti iš keptuvės.

Sumažinti temp. iki mažos. Įpilti sojų padažo, įdėti šaukštą sviesto, pipirų, paprikos. Išmaišyti. Sudėti kukulius. Patroškinti apie 5-6 min. Suberti krapus.