pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Maltos mėsos ir bulvių troškinio receptai

Maltos mėsos ir bulvių troškinio receptai

Mėsos Marinavimas Kepimui: Receptai ir Patarimai

Mėsos Marinavimas Kepimui: Receptai ir Patarimai

Nekeptas Varškės Tinginys: Lengvas ir Gardus Desertas

Nekeptas Varškės Tinginys: Lengvas ir Gardus Desertas

Vištienos Skrandžių Sriubos Receptas: Skanus ir Maistingas Patiekalas

Vištienos Skrandžių Sriubos Receptas: Skanus ir Maistingas Patiekalas

Makaronų Salotos Su Vištiena Ir Vynuogėmis: Gardus Ir Sveikas Receptas

Makaronų Salotos Su Vištiena Ir Vynuogėmis: Gardus Ir Sveikas Receptas

Trinta meksikietiška sriuba: egzotiškas skonis jūsų pietums

Trinta meksikietiška sriuba: egzotiškas skonis jūsų pietums

Manų kruopų sausainiai: receptai ir gaminimo paslaptys

Manų kruopų sausainiai: receptai ir gaminimo paslaptys

Makaronai su Kiaušiniu ir Sūriu: Lengvas ir Skanus Patiekalas

Makaronai su Kiaušiniu ir Sūriu: Lengvas ir Skanus Patiekalas

Šepardo Pyragas: Receptai ir Gaminimo Patarimai

Šepardo Pyragas: Receptai ir Gaminimo Patarimai

Sauliaus Šaltenio "Riešutų Duona": Kūrinys, Įkvėpęs Kartas Ir Skonius

Sauliaus Šaltenio "Riešutų Duona": Kūrinys, Įkvėpęs Kartas Ir Skonius

Šalto Spaudimo Vynuogių Aliejus: Nauda Odai, Plaukams ir Sveikatai

Šalto Spaudimo Vynuogių Aliejus: Nauda Odai, Plaukams ir Sveikatai

Kaip Vytinti Kumpį - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Jeigu alkoholis nenaudojamas, tai mėsą galima paprasčiausiai ištrinti sausu prieskonių bei druskos mišiniu ir kasdien apverčiant laikyti šaldytuve 5-6 dienas.

Kaip Vytinti Kumpį - Žingsnis po Žingsnio Gidas