pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Skanūs Vegetariški Patiekalai: Įvairūs Receptai Be Mėsos

Skanūs Vegetariški Patiekalai: Įvairūs Receptai Be Mėsos

Omletas su brokoliais: gardus receptas

Omletas su brokoliais: gardus receptas

Vakarienė baltai: elegantiška tradicija Lietuvoje

Vakarienė baltai: elegantiška tradicija Lietuvoje

„Holigans“: vertingo augalinio maisto restoranas, griaunantis mitus apie veganišką mitybą

„Holigans“: vertingo augalinio maisto restoranas, griaunantis mitus apie veganišką mitybą

Varškės Pudingas su Obuoliais: Tradicinis Receptas

Varškės Pudingas su Obuoliais: Tradicinis Receptas

Kur pirkti geriausią jautienos išpjovą?

Standartiniam 2,5 cm storio steikui kepimo laikas yra maždaug toks medium rare vidutiniškai iškepęs kiekvienai pusei skiriame 3-4 minutes, jei norim geriau iškepusio 5 minutes.

Kur pirkti geriausią jautienos išpjovą?

„Monai“ restoranas Klaipėdoje: dienos pietų receptai ir apžvalga

„Monai“ restoranas Klaipėdoje: dienos pietų receptai ir apžvalga

"Statybų Duona" Radviliškyje: Apžvalga

"Statybų Duona" Radviliškyje: Apžvalga

Tobuli Rimanto grybų kotletai: paprastas receptas ir gaminimo gudrybės

Tobuli Rimanto grybų kotletai: paprastas receptas ir gaminimo gudrybės

Naminis Kebabas: Receptas, Kuris Pakeis Jūsų Nuomonę Apie Greitą Maistą

Naminis Kebabas: Receptas, Kuris Pakeis Jūsų Nuomonę Apie Greitą Maistą

Salotos su putpelių kiaušiniais: receptai ir idėjos

Salotos su putpelių kiaušiniais: receptai ir idėjos

Šaltibarščių Receptas Su Šaldytais Agurkais

Šaltibarščių Receptas Su Šaldytais Agurkais

Šparaginių pupelių marinavimo receptai

Šparaginių pupelių marinavimo receptai