pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vengrų Jautienos Troškinys

Vengriskas jautienos troskinys

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Jautienos troškinys

Troškiniai – rudens maistas, o šis šildantis, jaukus sodraus skonio jautienos troškinys – ak, visiškas dievų maistas! Žinot, yra tokia receptų kategorija – ne tik pilveliui, bet ir širdelei. Tai čia vienas iš jų; kuo tuštesnis lieka dubenėlis, tuo pilnesnė širdis.

Iš esmės, paruošti gerą jautienos troškinį yra visai paprasta, svarbiausia – pradėti nuo tikrai kokybiškos jautienos. Toliau – pilnas puodas rudens derliaus daržovių (svogūnų, česnakų, bulvių, morkų), sultinys ir sauja prieskonių. Paprasti kasdieniai ingredientai, o rezultatas – tobulai gardus!

Produktų krepšelį troškiniui šįkart susirinkau parduotuvėje „Rupūs Miltai“. Tai – lietuviškų ekologiškų maisto produktų krautuvėlė, vienijanti sertifikuotus Lietuvos ekologinius ūkius, priklausančius žemės ūkio kooperatinei bendrovei „BIO LEUA“.

Kitaip tariant, tai – Lietuvos ūkininkų bendruomenė. Jie augina, gamina ir tiesiai į parduotuvę tiekia ekologiškus pieno, mėsos produktus, daržoves ir vaisius, kruopas ir aliejų, makaronus ir duoną, ir dar daug lietuviškų ekologiškų produktų.

Jautiena – vienas iš pagrindinių „Rupūs miltai“ asortimento produktų. Kokybiška lietuviška jautiena atkeliauja iš ekologinio ūkio, tuomet yra 10-14 dienų brandinama ir išpjaustoma pagal klientų pageidavimus. Galite įsigyti atskiras jautienos dalis arba, norėdami sutaupyti, – jautienos rinkinius.

Visi produktai į „Rupūs miltai“ parduotuvę keliauja tiesiai iš ekologinių ūkių, o iš parduotuvės – tiesiai pas pirkėją. Tokia trumpa tiekimo grandinė leidžia užtikrinti atsekamumą, o aiškus atsekamumas užtikrina aukštą produktų kokybę, saugumą ir šviežumą.

Na, o iš kokybiškų ir šviežių produktų, žinia, pavyksta patys skaniausi patiekalai. Tokie kaip šis troškinys. Rupūs miltai, kaip gardu, išbandykit!

Panašūs receptai

Vengriškas jautienos guliašas kazane

JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS

Senovinis austriškas guliašas su jautiena

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

Jautienos troškinys su daržovėmis

LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

Vengriškas Guliašas

Veršienos guliašas su džiovintais baravykais ir pilno grūdo spagečiais

Paprastasis guliašas

Ingredientai:

Jums taip pat gali patikti:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C laipsnių.
  2. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Ant jų suberkite druską, pipirus, papriką ir gerai išmaišykite.
  3. Į karščiui atsparų indą (tinkamą kepti orkaitėje) ant vidutinės ugnies įpilkite aliejaus ir gerai apkepkite jautienos kubelius iš visų pusių maždaug 5–6 minutes ir išimkite iš keptuvės.
  4. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, į puodą suberkite svogūnus, česnakus ir kepkite, kol taps skaidrūs, maždaug 3–4 minutes.
  5. Įdėkite vidutinio dydžio kubeliai pjaustymas bulves ir morkas, pomidorų pastą, Volčesterio padažą, rudąjį cukrų, raudonojo vyno actą, jautienos sultinį ir apkepintus jautienos kubelius (kartu su lėkštėje esančiomis sultimis). Viską gerai išmaišykite.
  6. Indą uždenkite ir pašaukite į orkaitę 2 valandoms arba kol mėsa suminkštės.

Labai skanu su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.