
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepkite paruoštu padažu, išdėliokite kumpio riekeles, ant viršaus tolygiai sudėkite sūrio riekeles ir apibarstykite trakuotu parmezano sūriu bei smulkintais laiškiniais česnakais.
Jūsų virtuvės paslaptis paprasti, tačiau nuoširdžiai pagaminti ir visada gardūs valgiai, tinkantys ir gausiai šeimynai, ir netikėtai užsukusiam svečiui, ir jaukiai šventei.