pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Tobulus Vidutiniškai Keptus Kepsnius?

Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai

Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.

Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!

Puikioji orkaitėje kepta šoninė pagal Kūmutės receptą

Galbūt galėtų pasirodyti, kas čia tokio ypatingo - kepta šoninė? O patikėkite, taip kepta šoninė tikrai labai ypatinga! Svarbu pasirinkti kokybišką mėsą, nes nuo to ir priklauso galutinis rezultatas. Pasiruošimo šiam patiekalui reikia visai neilgo, o vėliau tereikės pašauti į orkaitę ir galima drąsiai užsiimti kitais darbais, kol čirška šoninė. Šio kepsnio ruošimas turi net tris paslaptis, kaip jį paruošti tobulą, ir visas jas autorė atskleidžia recepte!

Nuotrauka Ⓒ Renata, KumutesVirtuve.ltNuotrauka Ⓒ Dangira, DuokDruskos.com

Traškūs vištienos kepsniai orkaitėje su marinuotų agurkų ir sūrio viršumi

Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.

Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.Į dubenį dėti mėsą, berti druskos, pipirų, prieskonių maltai mėsai ir išminkyti.Svogūną smulkiai susmulkinti, morkas sutarkuoti.

Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti svogūnus, morkas ir apkepti. Įspausti česnako ir permaišyti.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.

Iš mėsos masės formuoti nedidelius kepsnelius, dėti ant kepimo formos. Ant kepsnelių dėti morkų ir svogūnų masės, tuomet pabarstyti sūriu.

Į dubenį pilti sultinio, dėti grietinės, pomidorų padažo ir išmaišyti. Užpilti ant kepsnelių.Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 minutes.AUTORIUS: DonataRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Krevetės toskanietiškame grietinėlės padažeTikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Skanieji balandėliai pagal NeringąGreitas čili troškinysKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!