pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiek laiko virti žalias dešreles?

Kiek laiko virti zalias desreles

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Kiaušinių virimo laikas priklauso nuo to, kokio norite jų konsistencijos.
  • Minkštai virti kiaušiniai – trynys yra skystas, o baltymas sustingęs. Juos virti reikia 3-5 minutes nuo užvirimo momento.
  • Vidutiniškai virti kiaušiniai – trynys yra šiek tiek tvirtesnis, o baltymas visiškai sustingęs. Juos virti reikia 5-7 minutes nuo užvirimo momento.
  • Kietai virti kiaušiniai – trynys yra tvirtas, o baltymas taip pat. Juos virti reikia 8-10 minutes nuo užvirimo momento.

Kiaušinius geriau virti šaltame vandenyje, kad jie neįtrūktų. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį, kad vanduo tik švelniai burbuliuotų, ir virkite norimą laiką. Po virimo kiaušinius iš karto ištraukite iš vandens ir nupilkite šaltu vandeniu, kad jie nepervirtų.

Kaip virti pieniškas dešreles?

  1. Nuimti nuo dešrelių dirbtine plėvelę.
  2. Įpilti į nedideli puodą 300ml. šalto vandens ir pastatyti ant gerai įkaitintos viryklės. Duoti vandeniui užvirti.
  3. Į verdanti vandenį įdėti dešreles, sumažinti ugnį ir uždengti dangčių.
  4. Virti 2-5 minutes (priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės).

Dešrelių salotos

Ingredientai:

  • Malti česnakai
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Salierai, pjaustyti plonais griežiniais, 1 stiklinė
  • Pelėsinis sūris, tarkuotas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Pasukos, 5 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai, patiekiant, 2 valgomieji šaukštai
  • Virtos dešrelės

Paruošimas:

  1. Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
  2. Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluoščiu, jog susigertų riebalai.
  3. Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
  4. Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Tiršta vištienos sriuba su daržovėmis

Ingredientai:

  • 1 vnt. Vištienos filė
  • 3 vnt. Bulvės
  • 1 vnt. Morkos
  • 0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
  • 2 sauja Makaronai
  • 2 žiupsnelis Druska
  • 2 vnt. Lauro lapai
  • 4 vnt. Kvapieji pipirai

Gaminimas:

  1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  2. Nuskuskite bulves, morką ir saliero šaknį. Smulkiai supjaustykite.
  3. Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant mažos ugnies.
  4. Įberkite druskos, įmeskite lauro lapų, kvapiųjų pipirų.
  5. Kai daržovės suminkštės, įberkite makaronų.
  6. Virkite, kol išvirs makaronai.
  7. Patiekiant pagardinkite grietine.