pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Paruošti Keptas Jautienos Kepenėles?

Mano močiutė, o vėliau ir mama, jautienos kepenėles gamindavo vienu ir tuo pačiu būdu jas pradžioje apkepindavo, o paskui patiekdavo su daug pakepintų svogūnų.

Kaip Paruošti Keptas Jautienos Kepenėles?

Geriausias Mesos Vyniotinio Receptas - Tradicinis Lietuviškas Skonis

Vyniotiniui skirtą mėsą reikia išpjaustyti plokščiais gabaliukais, nukaulinti, galima truputį pamušti, kad mėsa būtų minkštesnė, gerai išsimarinuotų, būtų tolygesnės formos.

Geriausias Mesos Vyniotinio Receptas - Tradicinis Lietuviškas Skonis

Bangininis ryklys: milžinas vandenynuose

Bangininis ryklys: milžinas vandenynuose

Maisto derinimo receptai: ką valgyti kartu

Maisto derinimo receptai: ką valgyti kartu

Kiaulienos troškinys su pupelėmis: šildantis ir sotus receptas

Kiaulienos troškinys su pupelėmis: šildantis ir sotus receptas

Skanūs Imbieriniai Sausainiai: Receptas ir Patarimai

Skanūs Imbieriniai Sausainiai: Receptas ir Patarimai

Eterinių aliejų nauda: populiarumas ir panaudojimo būdai

Eterinių aliejų nauda: populiarumas ir panaudojimo būdai

Saprotrofinis Mitybos Būdas: Kas Tai?

Saprotrofinis Mitybos Būdas: Kas Tai?

Kada dėti prieskonius į sriubą geriausia

Kada dėti prieskonius į sriubą geriausia

Naminiai Eklerai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Naminiai Eklerai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Ką Valgyti Sportininkui Po Treniruotės: Mitybos Patarimai ir Rekomendacijos

Ką Valgyti Sportininkui Po Treniruotės: Mitybos Patarimai ir Rekomendacijos

Užkandžiai gamtoje: receptai ir patarimai

Užkandžiai gamtoje: receptai ir patarimai

Migdolų Dušo Aliejus: Sudėtis, Savybės ir Privalumai

Migdolų Dušo Aliejus: Sudėtis, Savybės ir Privalumai

Vistienos Tikka Masala Receptas - Autentiškas Indijos Skonis Jūsų Virtuvėje

Esame kalbėję apie kario prieskonius Pastarnokų sriubos recepte, tad dabar laikas pristatyti mūsų vienus mylimiausių prieskonių mišinių Garam Masala.

Vistienos Tikka Masala Receptas - Autentiškas Indijos Skonis Jūsų Virtuvėje

Tuno salotos su pupelėmis: puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei

Tuno salotos su pupelėmis: puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei