pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mitybos Nepakankamumas TLK Apibrėžimas

Mitybos Nepakankamumas TLK Apibrėžimas

Dievas Davė Dantis, Duos Ir Duonos: Patarlės Reikšmė Ir Istorija

Dievas Davė Dantis, Duos Ir Duonos: Patarlės Reikšmė Ir Istorija

Tobulas mėsainis su mėsa: receptas ir paruošimo patarimai

Tobulas mėsainis su mėsa: receptas ir paruošimo patarimai

Kiaulienos Sprandinės Kepsnių Receptai: Nuo Grilio Iki Troškinio

Kiaulienos Sprandinės Kepsnių Receptai: Nuo Grilio Iki Troškinio

Senoviniai Lietiniai Blynai: Tradicinis Receptas

Senoviniai Lietiniai Blynai: Tradicinis Receptas

Lietiniai Blynai su Daržovėmis: Sodrus Skonis Jūsų Stalui

Lietiniai Blynai su Daržovėmis: Sodrus Skonis Jūsų Stalui

Kakavinis varškės pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Kakavinis varškės pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Rožių eterinio aliejaus nauda ir naudojimas

Rožių eterinio aliejaus nauda ir naudojimas

Sveikos Mitybos Specialistas: Kada Kreiptis ir Kaip Pasirinkti?

Sveikos Mitybos Specialistas: Kada Kreiptis ir Kaip Pasirinkti?

Cili Troškinys su Jautienos Farsu - Tradicinio Patiekalo Receptas

Dar karštą čili troškinį supilkite į sriubos dubenį, įdėkite šaukštą grietinės, ant viršaus pabarstykite tarkuoto mocarela, gali būti čederio sūris arba parmezanas , kalendros arba petražolių.

Cili Troškinys su Jautienos Farsu - Tradicinio Patiekalo Receptas

Vandenis Moteris ir Žuvis Vyras: Suderinamumo Horoskopas

Vandenis Moteris ir Žuvis Vyras: Suderinamumo Horoskopas

Persikų Pyragas Su Varške: Tobulas Receptas

Persikų Pyragas Su Varške: Tobulas Receptas

Orkaitėje Kepti Sultingi Vištienos Kukuliai: Receptas

Orkaitėje Kepti Sultingi Vištienos Kukuliai: Receptas

The History and Recipe of Cepelinai: A Lithuanian Culinary Journey

The History and Recipe of Cepelinai: A Lithuanian Culinary Journey

Naminis Tepamas Jautienos Kepenų Paštetas: Receptas ir Patarimai

Naminis Tepamas Jautienos Kepenų Paštetas: Receptas ir Patarimai

Kaip Teisingai Iškepti Brandintą Jautieną - Patarimai ir Gudrybės

mėsininkas Dainius Bartošius pasakoja, kad sausai brandinta jautiena ruošiama pačiose Norfos parduotuvėse Atvežta jautienos nugarinė pakabinama į brandinimo spintas ir laikoma ne mažiau kaip 3 savaites.

Kaip Teisingai Iškepti Brandintą Jautieną - Patarimai ir Gudrybės

Kiaulienos kepsniai orkaitėje su svogūnais

Iš pradžių turime kiek pamarinuoti mėsą - įtriname ją česnakais, druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais tinka ir paprasti mėsos prieskoniai arba vegeta.

Kiaulienos kepsniai orkaitėje su svogūnais

Argano aliejus: nauda ir naudojimas

Argano aliejus: nauda ir naudojimas

Kiniškas slyvų padažas: receptas ir patiekimo idėjos

Kiniškas slyvų padažas: receptas ir patiekimo idėjos

Sausainiai su Nutella: lengvai pagaminamas desertas

Sausainiai su Nutella: lengvai pagaminamas desertas