pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Džiovinti ir šaldyti vaisiai: nauda ir privalumai

Džiovinti ir šaldyti vaisiai: nauda ir privalumai

Antrekotas ant Grotelių - Tobulo Kepimo Paslaptys

Viena auksinė taisyklė galioja visoms kepimo technikoms kadangi naudojami greiti, aukštos temperatūros metodai, prieš gaminant svarbu įsitikinti, kad mėsa yra kambario temperatūros.

Antrekotas ant Grotelių - Tobulo Kepimo Paslaptys

Ungurys Drebučiuose: Istorija, Receptai ir Įdomybės

Ungurys Drebučiuose: Istorija, Receptai ir Įdomybės

Avokadas Plaukams: Nauda, Panaudojimo Būdai ir Receptai

Avokadas Plaukams: Nauda, Panaudojimo Būdai ir Receptai

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Obuolių Pyragas su Baltu Viršumi: Receptas ir Paslaptys

Obuolių Pyragas su Baltu Viršumi: Receptas ir Paslaptys

Želė Saldainių Receptai: Pasigaminkite Naminį Skonį

Želė Saldainių Receptai: Pasigaminkite Naminį Skonį

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės

Grybų įdarui 50 g džiovintų arba 0,5 l sūdytų grybų, 1-2 svogūnų galvutės, 100 g rūkytų lašinukų, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, druskos.

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės

Ruginės ir Kvietinės Duonos Kepimo Technologijos Apžvalga

Ruginės ir Kvietinės Duonos Kepimo Technologijos Apžvalga

Greitai rauginti agurkai: receptai skubantiems

Greitai rauginti agurkai: receptai skubantiems

Naminės duonos kepimas pardavimui: receptai ir patarimai

Naminės duonos kepimas pardavimui: receptai ir patarimai

Aštrūs marinuoti pjaustyti agurkai su čili

Aštrūs marinuoti pjaustyti agurkai su čili

"Stateta": Veikla ir Paslaugos Lietuvoje

"Stateta": Veikla ir Paslaugos Lietuvoje

Ar žalios morkos yra saugios valgyti: nauda ir galimas pavojus

Ar žalios morkos yra saugios valgyti: nauda ir galimas pavojus

Kaip iškepti trupininį pyragą: receptas ir patarimai

Kaip iškepti trupininį pyragą: receptas ir patarimai

Užpilami makaronai: lengvai pagaminami ir sotūs pietūs

Užpilami makaronai: lengvai pagaminami ir sotūs pietūs