pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaip pasigaminti naminį sviestą iš grietinės

Kaip pasigaminti naminį sviestą iš grietinės

Vytintas kumpis su kaulu - skonio ir tradicijų derinys

Natūralus džiovinimas kojos toliau natūraliai džiovinamos kontroliuojamu oro srautu iki aštuonių mėnesių, taip padedant išsiugdyti pageidaujamus skonius.

Vytintas kumpis su kaulu - skonio ir tradicijų derinys

Kiaulienos šnicelis su baklažanais: receptas ir gaminimo ypatumai

Kiaulienos šnicelis su baklažanais: receptas ir gaminimo ypatumai

Kristinos Ivanovos obuolių pyrago receptas

Kristinos Ivanovos obuolių pyrago receptas

Makaronai su špinatais ir bazilikais: gardus ir sveikas receptas

Makaronai su špinatais ir bazilikais: gardus ir sveikas receptas

Geriausi kalėdinių meduolių receptai: Tradiciniai ir modernūs variantai

Geriausi kalėdinių meduolių receptai: Tradiciniai ir modernūs variantai

Kiaulienos troškinys su daržovėmis ir džiovintais baravykais

Kiaulienos troškinys su daržovėmis ir džiovintais baravykais

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Raumenų masės didintojai: viskas, ką reikia žinoti apie svorio auginimą

Raumenų masės didintojai: viskas, ką reikia žinoti apie svorio auginimą

Migrena ir mitybos sąsajos

Migrena ir mitybos sąsajos

Kristinos Ivanovos obuolių pyrago receptas

Kristinos Ivanovos obuolių pyrago receptas

Sumuštiniai su lašiša Kūčių stalui: Receptai ir idėjos

Sumuštiniai su lašiša Kūčių stalui: Receptai ir idėjos

Sriuba su makaronais, bulvėmis ir faršu: receptas ir patarimai

Sriuba su makaronais, bulvėmis ir faršu: receptas ir patarimai

Kaip išvirti minkštą ir sultingą guliašą?

Ir nors klasikinis vengriškas guliašas iš tikrųjų laikomas tiršta sriuba, mūsų variantą galima derinti su įvairiais garnyrais, pavyzdžiui, su virtais ryžiais ar bulvėmis.

Kaip išvirti minkštą ir sultingą guliašą?

Aitriųjų Paprikų Troškinys: Klasika, Kuri Niekada Nepabosta

Aitriųjų Paprikų Troškinys: Klasika, Kuri Niekada Nepabosta