pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Idealus Bulvyčių Fri Kepimo Laikas Orkaitėje: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Idealus Bulvyčių Fri Kepimo Laikas Orkaitėje: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Sveikuoliškas Pyragas: Saldus Malonumas Be Sąžinės Graužaties

Sveikuoliškas Pyragas: Saldus Malonumas Be Sąžinės Graužaties

Nostalgiškas Draugystės Pyragas: Receptas, Priminsiantis Vaikystę

Nostalgiškas Draugystės Pyragas: Receptas, Priminsiantis Vaikystę

Rūkytos dešros receptai: atraskite naujus skonius

Rūkytos dešros receptai: atraskite naujus skonius

Bulvių ir kiaušinių patiekalų receptai

Bulvių ir kiaušinių patiekalų receptai

Natūralios Aviečių Arbatos Nauda: Sveikata Puodelyje

Natūralios Aviečių Arbatos Nauda: Sveikata Puodelyje

Kiaulienos Nugarinės Receptai: Nuo Tradicinių Iki Egzotiškų

Kiaulienos Nugarinės Receptai: Nuo Tradicinių Iki Egzotiškų

Kaip valgyti makaronus: etiketo taisyklės

Kaip valgyti makaronus: etiketo taisyklės

Maxima Vištienos Krūtinėlės Kaina ir Asortimentas

Maxima Vištienos Krūtinėlės Kaina ir Asortimentas

Express Pica Zarasų G. 5 Atsiliepimai: Ar Verta Užsisakyti?

Express Pica Zarasų G. 5 Atsiliepimai: Ar Verta Užsisakyti?

Tinginiai: Lėti Amerikos Tropinių Miškų Gyventojai

Tinginiai: Lėti Amerikos Tropinių Miškų Gyventojai

Skausmas po krūtinkauliu po valgio: priežastys ir ką daryti

Skausmas po krūtinkauliu po valgio: priežastys ir ką daryti

Juodosios garstyčios: universalus produktas jūsų virtuvei

Juodosios garstyčios: universalus produktas jūsų virtuvei

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

Vieną anglišką svarą arba 450 gramų vištos reikia kepti 10 minučių, tad tam, kad sužinotumėte, kiek laiko kepti Jūsų turimą vištą, jos svorį kilogramais dalinkite iš 0,045.

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

Dešrainių maistinė vertė ir sudėtis

Dešrainių maistinė vertė ir sudėtis

Cepelinai su varške: skonis iš vaikystės

Cepelinai su varške: skonis iš vaikystės

Baltymų Maistinė Vertė ir Papildai: Kas Svarbu Žinoti?

Baltymų Maistinė Vertė ir Papildai: Kas Svarbu Žinoti?

Kiaušinienės keksiukai su šonine: paprastas ir skanus receptas

Kiaušinienės keksiukai su šonine: paprastas ir skanus receptas