pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Obuolių ir mandarinų pyrago receptas

Obuolių ir mandarinų pyrago receptas

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Puodą uždenkite dangčiu jeigu dangtis nėra sandarus, prieš uždengiant patieskite didesnį nei puodo skersmuo kepimo popieriaus lakštą ir tik tuomet uždenkite , pašaukite į 160 C įkaitintą orkaitę ir troškinkite 1,5 valandos.

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

NEKEPTAS DESERTAS PUODELYJE: RECEPTAI

NEKEPTAS DESERTAS PUODELYJE: RECEPTAI

Purūs blynai: receptai kiekvienam skoniui

Purūs blynai: receptai kiekvienam skoniui

Natūralūs receptai nuo slogos

Natūralūs receptai nuo slogos

Tobuli Kepti Mocarelos Rutuliukai: Receptas ir Patarimai

Tobuli Kepti Mocarelos Rutuliukai: Receptas ir Patarimai

Kaip Išvirti Vištienos Sultinį: Patarimai ir Receptai

Kaip Išvirti Vištienos Sultinį: Patarimai ir Receptai

Sveiki pietūs į darbą: receptai ir patarimai

Sveiki pietūs į darbą: receptai ir patarimai

Kaip išsirinkti naudotą elektrinę kepimo krosnelę: ką reikia žinoti?

Kaip išsirinkti naudotą elektrinę kepimo krosnelę: ką reikia žinoti?

Kaip pasigaminti ghi sviestą namuose

Kaip pasigaminti ghi sviestą namuose

Gardūs Obuolių Pyragai: Receptai ir Patarimai

Gardūs Obuolių Pyragai: Receptai ir Patarimai

Višta rankovėje: sultingas ir skanus receptas

Višta rankovėje: sultingas ir skanus receptas

Plėšoma Duona: Receptai ir Idėjos

Plėšoma Duona: Receptai ir Idėjos

Mėsos ir žuvies apdorojimo temperatūros reikalavimai

Mėsos ir žuvies apdorojimo temperatūros reikalavimai