
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Užkandžiui pagaminti reikės mielių 50 gramų, pieno 1 stiklinės, margarino 200 gramų, miltų 550 gramų, mėgiamų dešrelių, kiaušinio 1 vnt, skaityti toliau.
Mėsos Meistrai pirmus du darbus padarė už Jus , paruošė vasarai naują kiaulienos sprandinės šašlyką sausai marinuotą su prieskoninėmis žolelėmis , kurios įprastą kiaulienos šašlyką paverčia gurmanišku skanėstu.