pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

„Lašų duona“: savininko interviu apie tradicijas ir kokybę

„Lašų duona“: savininko interviu apie tradicijas ir kokybę

Kaip užšaldyti raudonuosius ir juoduosius serbentus

Kaip užšaldyti raudonuosius ir juoduosius serbentus

Sriuba su kukuliais: receptai ir gaminimo patarimai

Sriuba su kukuliais: receptai ir gaminimo patarimai

Vyšnių sirupo receptas: nuo klasikos iki variacijų

Vyšnių sirupo receptas: nuo klasikos iki variacijų

Kaip Marinuoti Dešreles: Receptai ir Patarimai

Kaip Marinuoti Dešreles: Receptai ir Patarimai

Plokščias kepimo akmuo: Tobula pica namuose

Plokščias kepimo akmuo: Tobula pica namuose

Vištiena Pomidorų Padaže: Lengvas ir Skanus Receptas

Vištiena Pomidorų Padaže: Lengvas ir Skanus Receptas

Tobulas marinuotas viščiukas: receptai ir paslaptys

Tobulas marinuotas viščiukas: receptai ir paslaptys

Kodėl Aš Labiau Mėgstu Kavą Nei Kakavą

Kodėl Aš Labiau Mėgstu Kavą Nei Kakavą

Farsiruoti kiaušiniai: klasika ir naujovės jūsų stalui

Farsiruoti kiaušiniai: klasika ir naujovės jūsų stalui

Kaip Pasigaminti Sviestą Namuose

Kaip Pasigaminti Sviestą Namuose

Kaimiški meduoliai: senoviniai receptai ir gaminimo paslaptys

Kaimiški meduoliai: senoviniai receptai ir gaminimo paslaptys

Gardūs kiaulienos kepsniai keptuvėje: receptai ir patarimai

Gardūs kiaulienos kepsniai keptuvėje: receptai ir patarimai

Smilkalų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Smilkalų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Manų kruopos: maistinė vertė ir savybės

Manų kruopos: maistinė vertė ir savybės

Kaip Virti Žiedinius Kopūstus: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Žiedinius Kopūstus: Receptai ir Patarimai

Arbata Nuo Pulių: Veiksmingi Būdai Gydyti Votis Namuose

Arbata Nuo Pulių: Veiksmingi Būdai Gydyti Votis Namuose

Sviestas: Maistinė Vertė ir Sudėtis

Sviestas: Maistinė Vertė ir Sudėtis

Jautienos Maistinė Vertė: Viskas, Ką Turite Žinoti

Jautienos Maistinė Vertė: Viskas, Ką Turite Žinoti