pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Burokėlių Salotos su Feta Sūriu ir Rukola: Graikiškas Receptas

Burokėlių Salotos su Feta Sūriu ir Rukola: Graikiškas Receptas

Baltas kotletų padažas - lengvas ir skanus receptas

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Baltas kotletų padažas - lengvas ir skanus receptas

Desertai be cukraus ir miltų: receptai kiekvienam skoniui

Desertai be cukraus ir miltų: receptai kiekvienam skoniui

Saulėje džiovinti pomidorai: receptai, kuriuos privalote išbandyti

Saulėje džiovinti pomidorai: receptai, kuriuos privalote išbandyti

Receptai elektriniam griliui: ką kepti?

Receptai elektriniam griliui: ką kepti?

Žirnių Kreminė Sriuba su Mėtomis: Lengvas ir Gaivus Receptas

Žirnių Kreminė Sriuba su Mėtomis: Lengvas ir Gaivus Receptas

Receptai kepti sausainiai vaikams

Receptai kepti sausainiai vaikams

Ką paragauti Singapūre: kulinarinė kelionė po Azijos skonius

Ką paragauti Singapūre: kulinarinė kelionė po Azijos skonius

Pica su Faršu ir Marinuotais Pievagrybiais: Receptas ir Idėjos

Pica su Faršu ir Marinuotais Pievagrybiais: Receptas ir Idėjos

Kiparisų eterinio aliejaus nauda

Kiparisų eterinio aliejaus nauda

Medvilnės Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Medvilnės Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Kepimo krosnelės Senukai: jūsų virtuvės pagalbininkė

Kepimo krosnelės Senukai: jūsų virtuvės pagalbininkė