pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Juodos Duonos Trupinių Torto Receptas

Juodos Duonos Trupinių Torto Receptas

Purūs blynai storuliai: receptai kiekvienam skoniui

Purūs blynai storuliai: receptai kiekvienam skoniui

Paprastas špinatų sriubos receptas

Paprastas špinatų sriubos receptas

Lavašas su varškės ir krabų lazdelėmis: greiti ir skanūs receptai

Lavašas su varškės ir krabų lazdelėmis: greiti ir skanūs receptai

Marinuoti Burokėliai su Aliejumi Žiemai: Gardus Receptas

Marinuoti Burokėliai su Aliejumi Žiemai: Gardus Receptas

Gardžios salotos su vištiena: geriausi receptai kiekvienai dienai

Gardžios salotos su vištiena: geriausi receptai kiekvienai dienai

Napoleono Tortas: Sluoksniuotos Tešlos Receptai

Napoleono Tortas: Sluoksniuotos Tešlos Receptai

Lazdyno Riešutai: Istorija, Receptai ir Nauda

Lazdyno Riešutai: Istorija, Receptai ir Nauda

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Su kuo valgyti tortą: patarimai ir rekomendacijos

Su kuo valgyti tortą: patarimai ir rekomendacijos

Kaip Mėgautis Atostogomis Romoje: Patarimai ir Rekomendacijos

Kaip Mėgautis Atostogomis Romoje: Patarimai ir Rekomendacijos

Kokteilių receptai su nuotraukomis

Kokteilių receptai su nuotraukomis

Ryžių makaronai su krevetėmis: egzotiškas patiekalas jūsų stalui

Ryžių makaronai su krevetėmis: egzotiškas patiekalas jūsų stalui

Dienos Pietūs Sekmadienį Kaune: Kur Skaniai Pavalgyti?

Dienos Pietūs Sekmadienį Kaune: Kur Skaniai Pavalgyti?

Dienos Pietų Bazės Kaune: Darbo Laikas ir Privatumo Aspektai

Dienos Pietų Bazės Kaune: Darbo Laikas ir Privatumo Aspektai