pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

„Musu Dvaras“ Dienos Pietūs: Jaukus Restoranas Jūsų Malonumui

„Musu Dvaras“ Dienos Pietūs: Jaukus Restoranas Jūsų Malonumui

Kaip atlipinti sausainius nuo kepimo popieriaus

Kaip atlipinti sausainius nuo kepimo popieriaus

Kotletai su juoda duona - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Iš tešlos padarykite norimo dydžio kepaliuką, dėkite jį į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ir palikite šiltai 2 3 valandas, kad pakiltų.

Kotletai su juoda duona - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Kaip maišyti maistą greitpuodyje: patarimai, gudrybės ir receptai

Kaip maišyti maistą greitpuodyje: patarimai, gudrybės ir receptai

Gardūs ir sotūs proteininiai blynai: paprastas receptas

Gardūs ir sotūs proteininiai blynai: paprastas receptas

Skumbrė orkaitėje: lengvai pagaminama ir labai skanu

Skumbrė orkaitėje: lengvai pagaminama ir labai skanu

Beatos lietiniai receptai

Beatos lietiniai receptai

Svastika Senovės Lietuvių Pasaulėjautoje: Ugnies Simbolis ir Amžino Gyvenimo Prasmė

Svastika Senovės Lietuvių Pasaulėjautoje: Ugnies Simbolis ir Amžino Gyvenimo Prasmė

Svorio auginimo mitybos planas: ką valgyti, kad priaugtumėte svorio

Svorio auginimo mitybos planas: ką valgyti, kad priaugtumėte svorio

Kaip Paruošti Sultingus Vištienos Kepsnius

Dar skanesni, dar sultingesni, su dar daugiau daržovių ir žalumynų, o tas išsilydęs mocarelos sūris Valgydama nesilioviau kartoti kaip skanu, kaip skanu.

Kaip Paruošti Sultingus Vištienos Kepsnius

Tinginys be kepimo: vaikystės skonis su moderniu posūkiu

Tinginys be kepimo: vaikystės skonis su moderniu posūkiu

Saldainių "Sostinės" Kalorijos ir Palyginimas su Kitais Desertais

Saldainių "Sostinės" Kalorijos ir Palyginimas su Kitais Desertais

Lengvos agurkų ir salierų salotos: puikus pasirinkimas vasarai

Lengvos agurkų ir salierų salotos: puikus pasirinkimas vasarai

Marinuoti Pievagrybiai: Receptai ir Patarimai

Marinuoti Pievagrybiai: Receptai ir Patarimai

Įdaryti Pievagrybiai su Kumpiu - Skanus ir Paprastas Receptas

Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.

Įdaryti Pievagrybiai su Kumpiu - Skanus ir Paprastas Receptas